dosya bozuk hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memo326

Üye
    Konu Sahibi
dosya bozuk hatası
asphalt 6 ve dungeon hunter 2 oyunlarını yüklerken dosya bozuk hatası aldım. hard format biçimlendirme her türlü şeyi yaptım başka yerden indirdim ama bi yararı olmadı yardım edin

dekor67

dekor67

Üye
tel ne

memo326

Üye
    Konu Sahibi
c6-01

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
kardeş tarihi ileri veya geri alıpta dene bi eğer olmassa telefonla uyumlu deildir :) yada serfikitadan dolayıdır

memo326

Üye
    Konu Sahibi
uyumluluk hakkında sorun yok; format atmadan önce hepsi çalışıyodu. serfitika da olmaz telefon hackli

realplayer2

realplayer2

Üye
daha önce bu oyunları hiç kurdun mu peki telefona yani ne bilim ilk çıktığında felan gerçi öle olsa güncelleştirme hatası alırdın dosya bozuk hatası değil...

dekor67

dekor67

Üye
arkadasım ya ındırdgn dosyalar hatalı yada hafıza kartında kokte oyunlarım dosyası kalmış hafiza kartına format yanı bıcımlendır eger yıne olmazsa oyunu bı arkadasının telıne kurmayı dne

----------Eklendi @ 01:15:02 ---------- Yazıldı @ 01:14:05 ----------

bence %90 ındırdgn dosyalar hatalı

Symbianist

Symbianist

Üye
Birkaç nedeni olabilir. Sertifika sorunundan dolayı dosya bozuk demez bir defa onu geçelim.ihtimaller şunlar: 1- Zip içinden direkt kuruyorsançıkart ve telefonun dosya yöneticisinden gir öyle kur.2- Telefonunu hackledin ise ve installserver.exe kullandıysan sys bin içine attığın installserver.exe'nin uyumlu olduğundan emin ol. 3- indirdiğin dosyanin gerçekten tam indiginden emin ol. Yarıda veya sonundaki 1 byte bile eksik olsa haliyle dosya bozuk der.4-ve son ihtimal de dosya yanlış paketlenmistir ve hata veriyordur. Indirdiğin ve hata veren bir uygulamayı upload yaparsan daha net yorum yapabiliriz.

realplayer2

realplayer2

Üye
2 part olan oyunlarda bazen dosya bozuk diyo tek part ise arkadaşın dediği gibi olabilir bahsedilen oyunlar ilk çıktığında da zipten rardan çıkmıyodu muhtemelen gerçekten dosya bozuktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt