Dostluk nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi dostluk kaldımı Allah'tan başka dostumuz var mı onu bile bilmiyorum arkadaş varsada Allah tez zamanda karşımıza çıkarır İnşAllah.

Konu Sahibi

Çok şanslısın inşallah o dostlukların ömür boyu devam eder.

ChavRash

Emekli Yönetici
Ağlayanı güldürmektir.

Kısacası dost dediğin yeri geldiğinde canını senin için ortaya atandır.

ChavRash

Emekli Yönetici
Hiç tanımadığım biri dost değildir elbet, ama dost olmanın adımını atmış olur.

ChavRash

Emekli Yönetici
İstersen devamı gelir Nadide. Mesele istemekte biter bu işlerde.

Nadide polemik yaratma.Çok biliyorsan sen söyle
Bu arada dost dediğin o güne kadar Ramazan'da ağzına içki vurmamasına rağmen adama bir 1000'liğin dibini buldurtandır.Ve yine de insanı bundan memnun bırakandır
Dostlar dediğin ise,bu zincirlemeyi takip edip,ulan onlar yanarsa ben de yanarım deyip ortamdaki herkese ayak uyduranlardır

Tepkiler: ChavRash
    Konu Sahibi

Amaç polemik değil değişik görüşler almak dost için içki ha şuna değinmek istiyorum biri dostu için yanmayı göze alıp içki içiyorsa diğeri de dostunun yanmasına göz yumuyor peki bunların hangisi gerçek dost

Yananla yanmak mı ? Yoksa onun şimdi yanmasını ertelettirip yalnız başına yanmasına izin vermek mi ?

Tepkiler: ChavRash
    Konu Sahibi
Tepkiler: ' KalendeR '

ChavRash

Emekli Yönetici

Kral ya

ChavRash

Emekli Yönetici
Sonradan gördüm Nadide

Senin var mi gerçek dostun onun için canını verip senin için can verecek biri?

Dostlarım var tabi. Kimisi 23 yıllık, kimisi 3 yıllık. Dostluk can vermek meselesi değil bana göre, cana can katmaktır. Güçlü olmasını sağlamaktır, güçsüzlüğüne ek olmak değil.

Dost dediğiniz insanlar iyi gününüzde olup kötü gününüzde yüzünü çeviriyorsa onun dostluğunu yine gözden geçirin ama dost dediğin insan iyi gününde değilde kötü gününde daha çok yanındaysa gerçek dost odur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...