-dostlar kervanı-

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz™

Üye
tamam canım görüşürüz:bye2:

Revengeful

Emekli Yönetici
heyyyy

Aziz™

Üye
hoşgeldin mert:D

Revengeful

Emekli Yönetici
hoşbulduk x) bu arada seninki gibi pınarın konusunuda açtım:) gördümü yazıyorum xD

Aziz™

Üye
eline sağlık kardeşim bende düşünmüştüm ama o açmak isteyebilir diye açmadım

Revengeful

Emekli Yönetici
baktım önce açmıştır diye fkat allah bilir o farkında bile değildir atladığının :D

Aziz™

Üye
deli kız işte ne olacak:D

minoo

minoo

Üye
Noluyo burdaa :D neyi actnz anlamadm

Aziz™

Üye
pınarcım sen üsteğmen olmuşsun hayırlı olsun.onun konusundan bahsediyoruz.maxi kutlamalar bölümünde:D

--------------- Ekleme ---------------

herkese iyi geceler ben çıkmak zorundayım.kendinize iyi bakın görüşürüz:bye2:

minoo

minoo

Üye
aaaa hc farketmediim :D link werin yaa bakaym :D Mertm tsk ederm :D

zehircbbb

zehircbbb

Üye
HeLal soNunda oLdun :D tmm arTk gereksz yere mesaj yazmaı Bırak :D:D :p

minoo

minoo

Üye
Gereksz yorum yaptqmi mi dsünüyosnz?

izmirligenc

izmirligenc

Üye
gUNAYdIn

Aziz™

Üye
kimse yokmuş ya:(

minoo

minoo

Üye
qnaydn arkadaaslar..Aziz nerelerdesn ya :(

Aziz™

Üye
gene kimsecikler yok:(

minoo

minoo

Üye
bn burdayım :D

Aziz™

Üye
merhaba canım nasılsın.senin için üye olduğum başka forumlarada açtım konuyu.şimdilik cevap yok.bizim forumumuzdaki bilgisayar ustamız sağolsun ilgilendi cevabı şöyle

Windows Live Messenger' ın haricinde 3.parti bir program yüklenmiş bilgisayara. Yüklenen programın yönetim giriş panelinin kısayoluda Alt Gr + q Büyük ihtimalle bilgisayarda yapılanları bir bir kayıt altına tutan bir program bu. Senden başka bilgisayarı kullanan birisi varsa eğer. Bu programı yükleyen kimse ona söyliyeceksin ya programı kaldıracak yada programın yönetim paneline giriş kısayolunu değiştirecek. Parolayı bilmiyorsan eğer şuan için senin yapabileceğin birşey yok.

minoo

minoo

Üye
kardeşm yapmş.biliyodm.qerizekalı :off:

Aziz™

Üye
uzun lafın kısası ancak bilgisayara ne kurduğuysa onu kaldırmak olacak.bende istanbulda olsaydım bir ara gelip hallederdim.malesef mesafe çok.yani kardeşin halletmese olmaz.ama birde şunu yap.mesela tam @ bu işareti çıkaracağında netten bu işareti bulup kopyala yapıştır yapacaksın başka çare yok

Üst Alt