Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-dostlar kervanı-
Sponsorlu Bağlantılar
zehircbbb
Üye
Ya evet çıkmam gerekti kusura bakma gerçekten..
Aziz™
Üye
rica ederim kardeşim ne demek
manyet.k
Üye
ark lütfen yardım edin;şimdi benim uydu alıcısını dün uydudan güncelleme yaptım.sonra hotbird kanalında ki dini saudi-quran vs.. falan göstermez oldu ama güncellemeden önce gösteriyordu ayrıca thor uydusunda ki discovery animal planet vs.. bunlard gösteriyordu ama güncelledikten sonra göstermedi neden oldu bilmiyorum bilenlerin cevaplarını bekliyorum konuyu ilgili yere açtım ama burası daha işlek old için buraya da sorayım ddm..
Aziz™
Üye
burası hiç işlek olmadı bundan sonrada uğrayacak kimse olmaz.ayrıca bu tür konularda bilgim yok valla kusura bakma..
minoo
Üye
hey millet
Aziz™
Üye
bir zahmet gelebildin yani.Halil'e mesaj atta oda gelsin.birazda burayı işletin bakalım
Perfect!
Üye
geldim geldim
minoo
Üye
atmam mı aaaanında yapştrdm linki
Aziz™
Üye
yaşanmış bir olay
Saygıdeğer hakim bey... Saygılarımla size açıklama özgürlüğü kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum. Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz... Şu günlerde askerliğe çağrıldım... Yaşım 24 ve 44 yaşında dul bir bayanla evlendim kendisinin de bir kızı var 25 yaşında. Babam ise bu bahsettiğim kız ile evlendi. Böylelikle babamkarımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da üvey annem olmuş oldu babamla evlendiği için. Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu aynı zamanda babamın da eniştesi. Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlayacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum oldu. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre bende eşimin kızının babasıyım ve de kızımın erkek çocuğunun kardeşiyim. Kısacası kendimin büyük babasıyım... Sayın savcı bey sizden ricam beni askerlik görevimden azl etmenizdir siz de biliyorsunuz ki kanunlarımızda baba oğul ve torun aynı zamanda askerlik yapamazlar... Saygılarımla Not: Psikolojik rahatsızlığından (!) ve ailedeki dengesizliklerden dolayı bu genç askerlikten men edilmiştir.... (Dosyasına bu şekilde işlenmiş)
minoo
Üye
süper ya
Perfect!
Üye
yuh artık ya
Aziz™
Üye
manyakça birşey ya
minoo
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şunu izleyin bi
Perfect!
Üye
yazık adama ya ne hale gelmiş
Aziz™
Üye
ben bunu görmüştüm yahu şimdi daha çok güldüm vallasağol pınar Halil sıra sende bakim
minoo
Üye
reeca ederm çok tatlı bebek ama dmi ya
Perfect!
Üye
ya siz devam edin ben bulamadım şimdilik bişey
Aziz™
Üye
evet çok tatlı bir bebek.ben çok severim çocukları
minoo
Üye
millet bn brazdan kaçar.bzm tayfa dşarda bensz olmaz dşarı çıkıyorm