TurboCall Üye Millet nerelere geçiyor biz 520 de takıldık kaldık :) hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan..
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Konu Sahibi TurboCall' Alıntı: Millet nerelere geçiyor biz 520 de takıldık kaldık :) hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan.. Genişletmek için tıkla ... Sende alırsın bea takma kafana bende ace kullanıyordum
TurboCall' Alıntı: Millet nerelere geçiyor biz 520 de takıldık kaldık :) hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan.. Genişletmek için tıkla ... Sende alırsın bea takma kafana bende ace kullanıyordum
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Konu Sahibi LimePie' Alıntı: hadi hayırlı olsun ne diyeyim Genişletmek için tıkla ... Sağolun efenim
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Sağol.
KayraBey Üye Siycey' Alıntı: Evet beyler uzun uğraşlar sonucu bu gün galaksi ays ı emekli edip Note3 aldım iyimi ettim bilmiyorum ama Ace den kat kat kat kat iyi hadi konfetiler patlasın çaylar börekler gelsin kutlama yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... Yok artık bu ne biçim çağ atlamak böyle
Siycey' Alıntı: Evet beyler uzun uğraşlar sonucu bu gün galaksi ays ı emekli edip Note3 aldım iyimi ettim bilmiyorum ama Ace den kat kat kat kat iyi hadi konfetiler patlasın çaylar börekler gelsin kutlama yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... Yok artık bu ne biçim çağ atlamak böyle
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: çağ atlamışsın. Genişletmek için tıkla ... Hemde ne Dede' Alıntı: Yok artık bu ne biçim çağ atlamak böyle Genişletmek için tıkla ... Bu gün birde s view aldım off lokum lokum hemide gaymahlı
-qarapapaq-' Alıntı: çağ atlamışsın. Genişletmek için tıkla ... Hemde ne Dede' Alıntı: Yok artık bu ne biçim çağ atlamak böyle Genişletmek için tıkla ... Bu gün birde s view aldım off lokum lokum hemide gaymahlı