Dört harika çocuk

Sponsorlu Bağlantılar

jojo_va

jojo_va

Üye
    Konu Sahibi
Dört harika çocuk
A Milli Takım kadrosuna davet edilen Çağlar Söyüncü, Emre Mor, Enes Ünal ve Cengiz Ünder, Avrupa futbolunun da en önemli genç yetenekleri arasında yer alıyor. Bu oyuncuların gelecekte Türkiye’nin en büyük kozları olması bekleniyor.

CELAL UMUT EREN

Rusya’da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası’na katılma hedefiyle yola çıkan A Milli Takımımız, Finlandiya ve Moldova maçlarının kadrosuyla dikkat çekiyor.


Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in belirlediği kadroda, Avrupa’da forma giyen genç yıldızların da yer alması öne çıkan detay oldu. Özellikle 4 genç ismin gelecek potansiyeli vitrine çıkarıldı.

Almanya’da Freiburg forması giyen 21 yaşındaki stoper Çağlar Söyüncü, Borussia Dortmund’un yıldızı 20 yaşındaki Emre Mor, bu sezon Hollanda’da golleriyle fark yaratan 20 yaşındaki forvet Enes Ünal ve Süper Lig’de zirve yarışı veren Medipol Başakşehir’in yetenekli futbolcusu 20 yaşındaki Cengiz Ünder, büyük heyecan katıyor.

Çağlar yükselişte

Fatih Terim’in çok beğendiği ve büyük beklenti içerisinde olduğu 4 genç futbolcu, Avrupa futbolunun da gündemini oluşturuyor. Bonservisi Manchester City’de bulunan Enes ile Borussia Dortmund’da göz önünde olan Emre Mor, en dikkat çeken isimler oldu. Aynı zamanda Bundesliga’da tecrübe kazanan ve kulübü tarafından benimsenen Çağlar da futboluyla beğeni topluyor.

Bu 3 isimden ayrı olarak Türkiye’de forma giyen Cengiz Ünder’in gelişimi de göze çarpıyor. Avrupa’da birçok önemli kulübe bağlı scoutun, Cengiz’i izlediği belirtildi. Terim’in adeta el üstünde tuttuğu bu oyuncuların 2018 Dünya Kupası EURO 2020’de ay-yıldızlı ekibimizin en büyük kozları olması bekleniyor.

Çalışmaya devam

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde Finlandiya ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün basına kapalı olarak yaptığı çalışma ile sürdürdü.

SENTIDO Zeynep Golf and Spa Resort’un sahasında Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, özel program dahilinde çalışan Cengiz Ünder haricinde aday kadroda yer alan tüm futbolcular katıldı. Dinamik ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda sırasıyla sınırlı alanda pas, dar alanda çift kale oyun ve kaleye dönük şut ve orta çalışmaları yapıldı. Yenileme koşusu ve açma-germe egzersizleriyle antrenman sona erdi.

Finlandiya maçının hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımız tüm hesaplarını galibiyet için yapıyor.


Kaynak;Milliyet-spor
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tşkler
 
  • Beğen
Tepkiler: jojo_va


Üst Alt