Dört çekirdekli ve 2 GB RAM'li Galaxy S III LTE, 9 Temmuz'da Güney Kore'ye geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Dört çekirdekli ve 2 GB RAM'li Galaxy S III LTE, 9 Temmuz'da Güney Kore'ye geliyor
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S III'e üçüncü donanım seçeneğinin ekleneceğini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Global versiyonda 1.4 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Exynos 4 Quad platformuna (ARM Cortex-A9 tabanlı) ve 1 GB RAM'e; Amerika'ya özel versiyonda 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 (Krait) platformuna ve 2 GB RAM'e yer verilmişti. Güney Kore'ye özel versiyon ise hem dört çekirdekli Exynos 4 Quad platformunu hem de 2 GB RAM'i bir araya getiriyordu.

Galaxy S III LTE'nin, 9 Temmuz'dan itibaren Güney Kore pazarına giriş yapacağı duyuruldu.

Önceki iddiaların aksine tasarım bakımından global versiyonla herhangi bir farklılığı bulunmayan akıllı telefonun kalınlığı 0.4 mm artış göstermiş. DMB TV alıcısı da dikkatlerden kaçmıyor.

Kaynak: DonanımHaber

Beklediğim cihaz sonunda piyasaya sürülüyor. Biraz daha geç çıksaydı 1gb destekli cihazdan alıp geçecektim artık..

lolaman

lolaman

Üye
Eskisinin sadece ram'i benim laptoptan kötüydü şimdi benim bilgisayardan her türlü üstün bi telefon :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
pc oyunu pes 2013 yüklenir mi acaba :hmmm :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Türkiye'ye gelecek mi peki?

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye'ye büyük ihtimalle giriş yapmayacak. Ama belli de olmaz tabi.. Ürün piyasaya sürüldüğünde yurtdışından satın alınabilir. Bende 4 gözle piyasaya çıkmasını bekleyenlerdenim..

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bu telefon sadece g.koreye özel kayrabey.

Türe

Türe

Üye
Hep Kendi ülkelerine mi çalışıyor bu herifler :off:

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Talep olursa girer arkadaşlar niye gelmesin ki samsung gelmezse motorola ,htc, lg sırada bekliyor sonuçta Türkiye yi artık zengin bir ülke olarak görüyorum ben 1 yılda 2 yada 3 telefon değiştiren tüketici sayısı artıyor. :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
güney kore versiyonunda işlemci 1.4 mü 1.5 mi o yazmamış haberde?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
tipi çok güzelmiş.onun dışında tr ye gelirse çok pahalı olur.

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Ürün ilk gün 50.000 adetlik satış barajını aşmayı başarmış. Ne diyelim helal olsun gerçekten adam gibi cihazlar üretiyorlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt