Dorian 044 Epub(E-book) okuyucu-Cepte kitap uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

mraz

mraz

Üye
    Konu Sahibi
Dorian 044 Epub(E-book) okuyucu-Cepte kitap uygulaması
Forumda bir kaç e-kitap uygulaması var ama bu başka.Sayfa akışı çok hızlı,kaldığınız yere işaret koyup sonra okumaya devam edebilirsiniz ayrıca tam ekran kullanılması ayrı bir zevk...Tek kötü tarafı iphone de kullanılan format olan epub formatını kullanması.Fakat epub frmatında googleden aratırsanız baya türkçe kitap bulabilirsiniz

Ayrıca dört tane kitap

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mkarahanlı, buzprenses, xelat ve 3 diğerleri

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: poncinK ve ozgur1981
mraz

mraz

Üye
    Konu Sahibi
NOT: QT 4.7.2 nin telefonda yüklü olması lazım yoksa Qt bileşen hatası verir.

parasus

Üye
Süpermiş.teşekkür

asee_38

asee_38

Üye
Tesekkurler

tuncayaltin

tuncayaltin

Üye
Teşekkürler

emin_elaziz

Üye
kardesim Qt yukleyemiyorum.qt instaler 4.7.2 indirdim. Yuklemeyi yapiyor tamamlandi dedikten sonra bi kac bilesen kuruyor o sirada hata veriyor. Tel 5800 yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

Node

Node

Üye
Teşekkürler

----------Eklendi @ 08:20:27 ---------- Yazıldı @ 06:53:40 ----------

Ekran boyutunu yanlışlıkla 4' yaptım. Kitaplar ekran dışına taşıyor. Tekrar eski haline nasıl getirebilirim?

mraz

mraz

Üye
    Konu Sahibi
kardesim Qt yukleyemiyorum.qt instaler 4.7.2 indirdim. Yuklemeyi yapiyor tamamlandi dedikten sonra bi kac bilesen kuruyor o sirada hata veriyor. Tel 5800 yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

installer yerine nokia bubbles uygulaması var onu yükle Qt yi yüklemiş olursun(bubblesi istersen kaldırırsın Qt yüklü kalır)ben bu şekilde yüklemiştim.

----------Eklendi @ 17:20:23 ---------- Yazıldı @ 17:13:55 ----------

----------Eklendi @ 08:20:27 ---------- Yazıldı @ 06:53:40 ----------

Ekran boyutunu yanlışlıkla 4' yaptım. Kitaplar ekran dışına taşıyor. Tekrar eski haline nasıl getirebilirim?
Ekran boyutu nasıl 4' oldu açıklarmısın

Cetger

Üye
kardeşim ş gibi harfleri okumuyor farklı bi şekil çıkıyor bir çözüm varmıdır acaba

isteknikci

Üye
Kesinlikle ALBİTE READER bu programdan daha iyi ayrıca QT FALAN DA İSTEMİYOR. e-pub için de e-pub convertor diye aratın çok program var. bunlarrla herhangi bir formattaki kitabı dönüştürebilirsiniz yada benim yaptığım gibi. Şu sitedeki convertörü kullanın..

• Beğen
Tepkiler: xelat
caglet

caglet

Üye
smbyana en gerekli şey ama iphonedeki gibi görsel efekt yok.. düz yazı olyor sadece :D

Üst Alt