Doom3 Android ful - diii4a

Sponsorlu Bağlantılar

turancen

turancen

Üye
    Konu Sahibi
Doom3 Android ful - diii4a

Doom3 oyununu bilmeyeniz yoktur herhalde, zamanının korku oyunlarından biriydi, şimdi tablet ve android cihazlarımıza geldi :)

Arkadaşlar ben bu oyunu açmak için çok uğraştım, ilk önce normal doom3 oyununu indirmemiz gerek, ardından kendi oyun içinde base data dosyaları ile diii4a programı ile oyunu açmamıza kalıyor, sizler için doom3 oyununun indirdim, apk ve dataları hazır hale getirip upload ettim :) size sadece datayı telefon yada tablete atmak ve apk yüklemek kalıyor :)

Unutmadan bu oyun cidden çok iyi bir donanım istiyor (tabi android cihazlar için diyorum)

En düşük istenen sistem gereksinimleri
Dual core 1.2 ghz işlemci
Mali400MP (S2+S3 de bulunan ekran kartı)
Adreno220
Tegra 2 ve 3

Bu istenenler oyuna göre en düşük donanımlardır, daha yüksek telefonlarda ve tabletlerde sorun olacağını sanmıyorum.

Şimdi gelelim benim hazırladığım oyun içi videoya :) (Telefonum galaxy s2 dir)

Video upload ediliyor lütfen biraz bekleyin.

Apk+data tek link indir

DIII4A Google play link yükle

Kurulum:
diii4a klasörünü olduğu gibi telefon yada tabletin dahili hafızaya atın üstte bulunan diii4a programını google play ile yükleyin, diii4a programını açtığınızda start game basın ve oyun direk yüksek grafik ayarı ile açılacaktır, düşük grafik ayarlamak için, indirdiğiniz dosyanın içinde grafik ayarlarını uygulayın tamamdır.
Mod arkadaşlar linki düzeltirseniz sevinirim, aynı anda düzeltme yaptık sanırsam ek çıkmadı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Denizalican, Godson, CV-Aurora ve 4 diğerleri

ozkan1987

Üye
Helal olsun sana kardeşim ya :) Turbobitçilere inat google !! :)

• Beğen
Tepkiler: Denizalican ve taylan08
turancen

turancen

Üye
    Konu Sahibi
Video upload ediyorum ama sanırsam uzun sürecek :D kurulum çok basit arkadaşlar, isteyen herkes rahatlıkla oynayabilir

• Beğen
Tepkiler: Denizalican ve ozkan1987

ozkan1987

Üye
Tamam kolay gelsin devamını bekleriz googleci :D

xmustx

xmustx

Üye
emeğinize sağlık

baho66

Üye
4.1.2 s3 de calismadi. Loading tam dolacakken atiyor

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Nexus 4 te bi deneyelim bakalım

turancen

turancen

Üye
    Konu Sahibi
Loading ekranında kalanlara tavsiyem, rami boşaltsınlar tekrar oyuna girmeyi denesinler, diii4a programındaki grafik ayarlarıyla oynamayın belki ondanda yapabilir

mtyo

Üye
Loading ekranında kalanlara tavsiyem, rami boşaltsınlar tekrar oyuna girmeyi denesinler, diii4a programındaki grafik ayarlarıyla oynamayın belki ondanda yapabilir
Öncelikle ellerine sağlık. Dediğin gibi ramı boşalttım, yine olmadı. Grafik ayarı derken ben yüksek grafiği, düşük grafiği ile değiştirdiğimi kast etmiştim. Sorun halen devam ediyor. Yardımcı olursan sevinirim.

aliciii

Üye
s3 te açılmıyor kardeş..

xmustx

xmustx

Üye
arkadaşlar çözümü buldum.önce menüden oyunu kaldırdım sonra google play den yeniden yükledim.bu arada daha önceden indirdiğimiz grafik ayarı dosyalarını da telefondan sildim.sonuç çalışan bi oyun ;)

LeanbLack

LeanbLack

Üye
arkadaşlar çözümü buldum.önce menüden oyunu kaldırdım sonra google play den yeniden yükledim.bu arada daha önceden indirdiğimiz grafik ayarı dosyalarını da telefondan sildim.sonuç çalışan bi oyun ;)

grafik ayarı dosyaları dedigin tam olarak nerden sildin

mtyo

Üye
Arkadaşlar hiçbir şey silmenize gerek yok. Google Play den oyunu güncelleyin tamam. Şu an ben oyunu oynuyorum. Turancen' e tekrar teşekkürler.

0MG90

0MG90

Üye
Teşekkürler. Konuya Google Play linkide koysanız iyi olur ;)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Nexus 4 te yüksek grafik 15-25 fps arası

samvssel

Üye
birde hangi dosyayı hangi klasöre atıcaz onu açıklasanıs süper olacak

turancen

turancen

Üye
    Konu Sahibi
diii4a programı için google play link eklenmiştir :)

frdgngr

frdgngr

Üye
motorola atrix te çalışıyor 30-50 fps arası 1Ghz dual cpu 1Gb ram tegra 2 çok teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Dii4a klasörünü hafızaya attım
Oyunu kurdum starta bastim
Konsol geldi sonra durduruldu
Neden olabilir ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt