Donum çalındı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
Donum çalındı
merhaba arkadaşlar. dün gece geç yattığım için bugün çok geç kalktım ve başıma gelenler beni derinden sarstı. arka bahçede asılı olan iç çamaşır ve üst başlarım çalınmış. annemde o sıra dışarıya çıkmış ve babam da kahvehanedeymiş ve babam hâlâ şu anda dışarıda ve bu olanlardan bitenlerden haberi yok. yani evde tek kalmışım. babam daha eve gelmedi ve bunları duyunca beni çok fena dövecek. şu anda moralim çok bozuk ve intihar aklımın uçundan geçmiyor değil. 2010 yılının son haftasında olacak iş mi bu şimdi. 2010 yılı benim için çok sancılı geçti ve 1 hafta kendimi eve kapatıp başıma bela gelmemesi için yeni yılı dört gözle bekleyeceğim. donum güzel donum. en sevdiğim donum çalınmış. ne özgüvenle almıştım ben o donumu. biriktirdiğim paralarla almıştım. üstünde tazmanya canavarı vardı. o donumu alınca o kadar sevinmiştim ki, 2 hafta giydiğimi biliyorum. birkaç güzel pantolonum da çalındı ve yaşamanın artık anlamsız olduğunu düşünmeye başladım. sizce babama ne tür yalan uydurmalıyım ki dövülmekten kurtulayım?

Not: bana inanmayan arkadaşlara bırakılan bu notta beni ciddiye alın ya da almayın fakat saygı çerçevesinde mesajlar yazın. sizlerden rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Haluk., SHS, Tuba.Erva ve 1 kişi daha

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
dua et seni çalmamişlar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Donuna tecavüz edilmez umarım

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767, Haluk., -efşan ve 1 kişi daha
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Donu sen mi çaldın? Neden yalan söyleceksin :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
tazmanya böyleyse.. bugs bunnuy almıştır dersin.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Mert

Mert

Üye
Git kırmızı don al. Belki uğurlu gelir:ehe

--------------- Ekleme ---------------

Neden arkadaşının olmadığını anlıyorum. 2 hafta aynı donu giyersen tabii olmaz:ah

greenmile

greenmile

Üye
olum k*çına giydiğin don bile terk ediyorsa artık eziyet etme bu topluma

• Beğen
Tepkiler: -Emre
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Bence kı.çını bi köpeğe koklat o koku donunda da vardır sonra köpeği sal kolaylıkla donun bulur bence benim kişisel görüşüm ve bence artık donuna alarm takmalısın teklonojinin gerisnde kaldıgın için böle oluyor avrupada böle yok
herkesin donunda alarm var orda

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bence kı.çını bi köpeğe koklat o koku donunda da vardır sonra köpeği sal kolaylıkla donun bulur bence benim kişisel görüşüm ve bence artık donuna alarm takmalısın teklonojinin gerisnde kaldıgın için böle oluyor avrupada böle yok
herkesin donunda alarm var orda
:kop: güzeldi

Revengeful

Emekli Yönetici
Senin aklından(!) intiharın geçmediği zamamlarda mı oldu ? Vay anasını.. İyi iyi hafiften gelişme var.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
maxirabit

maxirabit

Üye
İntihar süsü verilmiş don:Dhadi intiharı da anladım da 2 hafta sen onu nası giydin kayış gibi olmuştur be yaa:aha:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

nasıl bi hayal gücüdür bu..her seferinde yeni bi hikaye..sinema filmi yapsana sen..."new york ta kirli don" diye...

arslansem

arslansem

Üye
Yılbaşında kırmızı don almana sebep işte ne mutlu sana :ehe

batuone

Üye
:zuhaha: moralim çok bozuktu iyi güldüm saol :zuhaha:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Güvenlik kamerası var mıydı donunda?
Bulunması kolay olur.
Peki ya alarm?

minoo

minoo

Üye
somuru: iyi misin sen peki? somuru: bir şeyin yok ya?
sana zarar vermediler değil mi? :ağlarım:

Revengeful

Emekli Yönetici
Çizdirmis :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...