yumurta kabuğu
Üye
Donum çalındı
merhaba arkadaşlar. dün gece geç yattığım için bugün çok geç kalktım ve başıma gelenler beni derinden sarstı. arka bahçede asılı olan iç çamaşır ve üst başlarım çalınmış. annemde o sıra dışarıya çıkmış ve babam da kahvehanedeymiş ve babam hâlâ şu anda dışarıda ve bu olanlardan bitenlerden haberi yok. yani evde tek kalmışım. babam daha eve gelmedi ve bunları duyunca beni çok fena dövecek. şu anda moralim çok bozuk ve intihar aklımın uçundan geçmiyor değil. 2010 yılının son haftasında olacak iş mi bu şimdi. 2010 yılı benim için çok sancılı geçti ve 1 hafta kendimi eve kapatıp başıma bela gelmemesi için yeni yılı dört gözle bekleyeceğim. donum güzel donum. en sevdiğim donum çalınmış. ne özgüvenle almıştım ben o donumu. biriktirdiğim paralarla almıştım. üstünde tazmanya canavarı vardı. o donumu alınca o kadar sevinmiştim ki, 2 hafta giydiğimi biliyorum. birkaç güzel pantolonum da çalındı ve yaşamanın artık anlamsız olduğunu düşünmeye başladım. sizce babama ne tür yalan uydurmalıyım ki dövülmekten kurtulayım?
Not: bana inanmayan arkadaşlara bırakılan bu notta beni ciddiye alın ya da almayın fakat saygı çerçevesinde mesajlar yazın. sizlerden rica ediyorum.
Not: bana inanmayan arkadaşlara bırakılan bu notta beni ciddiye alın ya da almayın fakat saygı çerçevesinde mesajlar yazın. sizlerden rica ediyorum.

güzeldi
iyi misin sen peki?