"Dönmem 2 ay sürer"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
"Dönmem 2 ay sürer"
"Dönmem 2 ay sürer"


Beşiktaş'a 2004-2005 sezonu öncesi Gaziantepspor'dan transfer olan İbrahim Toraman, Siyah Beyazlı forma ile gösterdiği başarı ile milli takıma yükselmiş ve Beşiktaş'ın değişmez isimlerinden biri olmuştu. 2008-2009 sezonu öncesi takımın birinci kaptanı İbrahim Üzülmez ile yaşadığı kavga olayı sonrası Beşiktaş'tan kopma noktasına gelen İbrahim, kulübünden ayrılmadı ve sezon sonunda yakalanan iki kupa zaferinde önemli bir pay sahibi oldu.



İbrahim neredeyse tüm sezon boyunca sol topuğundaki ağrılar ile maçlara çıktı ve ligin bitiminin ardından bu sakatlığının tedavisi için ameliyat oldu. 3 Haziran Çarşamba günü Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da ameliyat olan tecrübeli futbolcu, 15 gün süre ile iğne tedavisi olacak olan ve ayağı alçıya alınan İbrahim Toraman, yaklaşık 5 hafta sonra yürüyüş ve koşulara başlayabileceğini söylerken, takımdaki yerini almasının ise en az iki ay sürebileceğini ifade etti.

"Geride bıraktığımız sezonunun başından bu yana beni performansımı etkileyen sakatlığımın tedavisi için ameliyat oldum. Ligin bitiminin ardından da bu operasyonu en iyi yapabilecek doktora gittik ve iyi bir ameliyat geçirdim. Kendimi iyi hissediyorum ve iyi olacağım günü bekliyorum. 6 - 8 hafta arası koşulara başlayacağım. Tam anlamıyla antrenmanlara çıkmam ve hazır olmam en az iki ay sürecektir. Sezonun ilk maçlarına yetişemeyebilirim".

"MUSTAFA DENİZLİ ŞAMPİYON OLACAĞIMIZI KAFAMIZA İŞLEDİ"
Tecrübeli oyuncu futbol kariyerinde ilk kez yaşadığı lig şampiyonluğunun bambaşka bir duygu olduğunu ifade ederken, "Şampiyonluk anlatılmaz, yaşanırmış" dedi. İbrahim ayrıca Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ta göreve başladığı ilk günden itibaren şampiyon olacaklarını söylediğini belirtti. "Şampiyonluk sonrası çok mutlu olmuştuk. Bu duygu bambaşka hisler uyandırdı. Geçtiğimiz sezonlarda da şampiyonluğa çok yaklaştığımız olmuştu ama sonunu getiremiyorduk. Bu sene haklı bir şampiyonluk elde ettik. İki kupayı da iyi mücadele ederek ve haklı bir şekilde kazandık. Geçmiş yıllarda son haftalara doğru aldığımız mağlubiyetler sonrası kendimize gelemiyorduk. Bu yıl Mustafa Denizli takıma ilk geldiği günden buyana iki kupayı da alacağımız en kötü günümüzde dahi söylüyordu. Söylemlerinden hiç bir zaman vazgeçmedi. Bunu bir şekilde kafamıza işledi. Biz de bu sene çok fazla istedik ve sonunda başardık".

"MUSTAFA DENİZLİ SÖZLEŞMESİNİ UZATMASAYDI ÜZÜLÜRDÜK"
İbrahim Toraman, Mustafa Denizli'nin Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşme yenilemesine sevindiğini ifade ederken, Denizli ile uzun yıllar çalışmak istediğini sözlerine ekledi.

"Hocamızın görevini bırakması iyi olmazdı. Geçen sezon çok iyi bir ortam yakaladık ve sonunda başarıya ulaştık. Bu durumun devam etmesini istiyoruz. Mustafa Denizli sözleşmesini uzatmasaydı üzülürdük. Anlaştığı için mutluyuz. Yakaladığımız başarını üzerine koymak istiyoruz. Umarım hocamızla daha uzun yıllar çalışırız".

Tecrübeyi oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nin zorluğunun farkında olduklarını ve çalışmalarını ona göre yapacaklarını söyledi.

"Şampiyonlar Ligi'nin çok zorlu bir lig olduğunu biliyoruz. Türkiye Ligi'nden çok zor olacağının herkes farkında. Biz kendimizi farklı şekilde motive ederek o maçlara hazırlanacağız. Bizim içinde büyük bir vitrin olacaktır. Kendimizi Avrupa'ya tanıtmak için önemli bir fırsat çıkacak karşımıza. Ortaya koyacağımız mücadele ile kendimizi en işi şekilde göstereceğimize inanıyorum".

"ŞAMPİYONLUĞU DIŞARIDAN İZLEMEK BENİ ÇOK ÜZERDİ"
İbrahim Toraman, sezon başı hazırlık kampında İbrahim Üzülmez ile yaşadığı kavga olayını artık geride bıraktığını ve yaşadığı bu olay sonrası takımdan kopmadığı için mutlu olduğunu vurguladı. İbrahim, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu dışardan izlemenin kendisini çok üzeceğini de sözlerine ekledi.

"Sezon başında istemeyerek bir olayın içinde yer aldım ama yapacak bir şey yok. Bazen istemediğiniz durumlarla karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Artık geride kaldı. Önemli olan sezon sonunda şampiyonluğu yaşamaktı. Sezon boyunca bu hedef doğrultusunda çalıştım. Belki sezona kötü bir başlangıç yaptım ama çok iyi bir şekilde bitirdim. Eğer sezon başında başka bir takıma transfer olsaydım ve Beşiktaş'ın şampiyonluğunu dışarıdan izlemek zorunda kalsaydım üzülürdüm. Uzun süredir istediğimiz şampiyonluğu dışarıdan izlemek beni çok üzerdi. Acısıyla kötüsüyle bir çok olay yaşıyoruz ve bu durumlar bize tecrübe kazandırıyor.

"BEŞİKTAŞ'TAN AYRILARSAM İSPANYA'DA OYNAMAK İSTERİM"
Tecrübeli oyuncu aklının bir köşesinde Avrupa'da oynamak olduğunu söylerken, "Bir gün Beşiktaş'ın onayı ile takımımdan ayrılarsam İspanya Ligi'nde oynamak isterim" dedi.
"Her zaman hedeflerim oldu. Beşiktaş'ta oynamaktan da her zaman mutlu oldum. Ancak Avrupa'dan önemli bir kulüpten teklif gelirse, Beşiktaş'ın onay vermesi durumunda gelirse transfer olmak isterim. Hedeflerim arasında böyle bir düşünce var ama Beşiktaş'ta futbolu bırakana kadar oynamaktan da rahatsız olmam. Eğer böyle bir transfer gerçekleşirse başarılı olabileceğim bir ülkeye gitmek isterim. İspanya Ligi'nde oynanan futbolunu seviyorum ve orada oynamak isterim. Benim isteğim ile olmayacaktır ve Beşiktaş'ta çok mutluyum ama hedeflerim arasında Avrupa'da oynamak hep var".

"TEKNİK ADAMLARINIZIN İSTEDİKLERİNİ YAPMAK ZORUNDASINIZ"
Beşiktaş'ta geçirdiği 5 sezon sonunda formasını hiç kaybetmemesini hırsına ve çok çalışmasına bağlayan İbrahim, "Çok büyük rekabet var ve kendinize iyi bakıp teknik adamlarınızın istediklerini yapmak zorundasınız" dedi.

"Formama olan tutkumdan ve hırsımdan dolayı her maç elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hırsımın ve azmimin başarımda etkisi olmuştur. Büyük takımlarda uzun süre oynamanız için çok çalışmanız lazım. Çok büyük rekabet var ve kendinize iyi bakıp teknik adamlarınızın istediklerini yapmak zorundasınız. Sakatlığım olmadığı sürece gireceğim her rekabetten iyi bir şekilde çıkacağıma inanıyordum.

"BU DÖNEMDE MİLLİ TAKIM FORMASINI GİYECEĞİMİ SANMIYORUM"
İbrahim Toraman milli takımda oynamasını bu dönem içinde zor olduğun söylerken, bu konuda yapacak fazla bir şeyinin olmadığını belirtti.
"Milli takımda bu dönemde oynamamın zor olduğunu düşünüyorum ama arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Umarım Dünya Kupasına katılma hakkını kazanırlar. Milli takıma neden çağırılmadığım konusunda çok da fazla yorum yapmama gerek yok. Sezon boyunca ağrılarım olmasına rağmen iyi oynadığımı düşünüyorum. Beni çağırmamayı tercih etmişler ve yapacak fazla bir şeyim yok. Çünkü her şeyin ortada olduğunu ve insanların her şeyi bildiğini düşünüyorum.

Tecrübeli oyuncu Başkan Yıldırım Demirören'e de yaptıkları için teşekkür ederken," Başkanımız en kötü günümüzde bile bize bir şey söylemedi ve bize hep destek verdi. Onu mutlu edebildiysek ne mutlu bize" dedi.

"Başkanımız yıllardır çok emek harcadı ve çok fedakarlıklar yaptı. Bize kötü olduğumuz dönemde dahi bir şey söylemedi. Onu mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Biz sezon boyu kötü günlerde yaşadık ama umudumuz hiçbir zamana kırılmadı"
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt