Uygulama Donmadan,kesintisiz T.V izleyebiliyormusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
Donmadan,kesintisiz T.V izleyebiliyormusunuz?
Galiba sizde nerdeeee diyorsunuz
telefonum note...
android uygulamarından arattım yorumlarada mükemmel diyenleri indirdim ya açılmıyor ya şunudad indirmen gerek desteklemesi diyor indiriyorum yine açılmıyor ya açılıyor hemen donuyor ya hemen kesiliyor.lanet ettim kapattım 3 adet program indirdim olmadı.
ya siz?

mertekin34

mertekin34

Üye
Galiba sizde nerdeeee diyorsunuz
telefonum note...
android uygulamarından arattım yorumlarada mükemmel diyenleri indirdim ya açılmıyor ya şunudad indirmen gerek desteklemesi diyor indiriyorum yine açılmıyor ya açılıyor hemen donuyor ya hemen kesiliyor.lanet ettim kapattım 3 adet program indirdim olmadı.
ya siz?

Tv'den kastığın hepsi bir arada uygulamaysa onu hiç kullanmadım.Sadece bir kaç kanalın kendi uygulamasını indirdim(star,kanal d) ve genellikle rahatça izliyorum donma falan olmadan.Eskidende turkcell mobil tv paketi almıştım kimi kanal sorunsuz ve çok netken bir kaç kanal arada donabiliyordu ya da görüntü kalitesi berbat oluyordu.Sinyal olayına bağlı bu iş.

Kerim.

Kerim.

Üye
tvyo var gayet iyi.hem goruntu net.

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
bende iki tane tv programi var ve gayet sorunsuz izlyrm

Panti60

Panti60

Üye
arkadaşlar vitamio plugin uyumlu değil diyo bende tv izlerken

aleranol

aleranol

Üye
Bende de dedi bende umursamadim ozel indir tek ozaman oluyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
arkadaslar burdan her kanal cok net ve kesintisiz izleniyor.cok guzel site:D

PME 4L

PME 4L

Üye
Internet bağlantınızın hızlı olması da lazım telefonunda rahatça izleyelim billiyorum

whitedeath8

Üye
güzel site

ozakin70

ozakin70

Üye
Ben izliyorum dun beyaz showu izledim gece programsiz direk dolphinden izledim:thumbup:

lale63

lale63

Üye
Herkesi hepsini bosver.uyanik tv indir markette ucretsiz.kanallari 20 snyede acip hic donmadan izlersin.guven bana

canlitve

Üye
arkadaşlar ben googleden şunu buldum gayette güzel

fk555897

fk555897

Üye
İnternetin hızlıysa kasmaz. TVYQ kullanmanı tavsiye ederim.

0MG90

0MG90

Üye
Eğer evinde Digiturk varsa Dilediğin Yerde yi indir kesintisiz hd yayın sağlıyor.

purt

Üye
Marketten vplayeri indirip kurun. İnternette bir çok forumda hem ulusal hem yerel hemde yabancı şifreli kanalların Iptv linkleri var. Üstelik HD linkleride var. Bu linkleri vplayeri açtıktan sonra ağ akışları kısmına tıkladıktan sonra izlemek istediğiniz kanalların ıp linklerini ekleyip rahatca donmadan HD bir şekilde izleyebilirsiniz.

Üstelik istediğiniz kanalı ekleyip istemediğini silebilirsiniz. Tv programlarına göre daha stabil ve daha sorunsuzdur.

Programla falan ne uğraşıyorsunuz.

mobiladam

Üye
bende burayı beğendim baya hızlı

KırcalıHolding

Üye
mürteza16

mürteza16

Üye
Evet.

007wolverine

007wolverine

Üye
internetsiz kullanabileceğimiz TV programı var mi?

Üst Alt