Donma Sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

izzetbatur

izzetbatur

Üye
    Konu Sahibi
Donma Sorunu !
Bildiğiniz gibi "Twitian" adında bir twitter uygulaması var. Açılmasında bazen donduğu oluyor. Onu geçelim. Kullanmakta sorun yok. Ama uygulama kapanmıyor. Açık uygulamalardan kapanmıyor. Ramblowda gözükmüyor uygulamanın açık olduğu. Belki kapanır kendi kendine düşündüm. Ama 3 gündür açık uygulamalarda açık gözüküyor. Tıkladığımda girmiyor uygulamaya. Kapatma şansımda yok. Yani 3 gündür giremiyorum. Telefonu kaatıp açmaktan , bataryayı çıkarıp telefonu baştan açmaktan, uygulamayı silip baştan yüklemekten artık gına geldi. Bir çok uygulamada oluyor bu sorun. Whatsappta da çoğu kez oluyor. Ama twitian gibi her seferinde değil. (!) Sizden istediğim, bu donma sorununa bir çare var mı ? Şimdiden teşekkürler.

anadolumm

Üye
Evet bende de bi kere kapanmamıştı, app stop ile kapattım. Ayrıca geç kapanıyor. App stop yoksa mağazadan indirip dene derim. Opera mobile da geç açılıyor, tweetian kadar olmasa da biraz geç kapanıyor Ayrıca kısa süreli donuyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
Başak bir uygulama kullanın derim

anadolumm

Üye
En güzeli tweetian yine de :)

benighted

benighted

Üye
uygulamayi kapattiktan sonra yani exit butonuna bastiktan sonra yaklasik olarak 4 saniye baska hicbirsey yapmayin o zaman sorunsuz kapaniyor.evet bu sekilde gec kapanmasi sorun gibi dursada bu uygulamayi kullanmama gibi bir neden kesinlikle degil daha iyisi gelene kadar.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bir çok tweet uygulaması var. Başka dene.

izzet_98

Üye
Evet bende de bi kere kapanmamıştı, app stop ile kapattım. Ayrıca geç kapanıyor. App stop yoksa mağazadan indirip dene derim. Opera mobile da geç açılıyor, tweetian kadar olmasa da biraz geç kapanıyor Ayrıca kısa süreli donuyor.

evet kardeşim. Aynı sorunlar. Bende de operada kısa süreli donmalar oluyor. Ama alıstım yani nerede ne yaparsam kasacağını, donacağını iyice kavradım. Ayrıca sağol :)

- - - Eklendi - - -

uygulamayi kapattiktan sonra yani exit butonuna bastiktan sonra yaklasik olarak 4 saniye baska hicbirsey yapmayin o zaman sorunsuz kapaniyor.evet bu sekilde gec kapanmasi sorun gibi dursada bu uygulamayi kullanmama gibi bir neden kesinlikle degil daha iyisi gelene kadar.

kardeşim zaten exit butonuna bastıktan sonra en az 5 saniye telefon donuyor. 5 saniye gectikten sonra algılıyo komutları. Ama bakıyorum yine açık. Twitian benlik değil.

benighted

benighted

Üye
bende oyle acik kalmiyor oyle o zaman telefondaki baska bir uygulamayla falan cakisiyor olabilir bilmiuorum biraz gec kapanmadi disinda harika bir program umarim sorununa bir care bulabilirsin eger olmazsa gravity de guzel programdir.tavsiye ederim

izzetbatur

izzetbatur

Üye
    Konu Sahibi
bende oyle acik kalmiyor oyle o zaman telefondaki baska bir uygulamayla falan cakisiyor olabilir bilmiuorum biraz gec kapanmadi disinda harika bir program umarim sorununa bir care bulabilirsin eger olmazsa gravity de guzel programdir.tavsiye ederim

gravity de iyiymiş onu kullanayım bari :)

benighted

benighted

Üye
evet o da guzel baya kullanmistim ancak tweetian bence daha iyi :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
az önce bende de aynı hatayı yaptı.appstop ile kapadım..neden böyle oluyor acaba..

Takipçi Satın Al

Üst Alt