maskedboy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sony Xperia SP çift çekirdekli ama oyunlar için Adreno 320 GPU'suna, İyi bir kameraya, şık bir tasarıma, stabil bir arayüze sahip. Bence Xperia SP al.
aslında fiyatı 600 tl o lunca dikkat çekiyor eğer galaxy s3 gibi oyun performansı iyi ise alınacak bir telefon düşünüyorum lg nexus 4 herkes öneriyor ama bazı sorunları varmış lg optimus g en çok dikkatimi çekiyor eğer fiyatı 1300 tl olursa belki alırım diye düşünüyorum çok acelem yok ağustos ayında yada eylül aylarında yeni bir telefon almayı düşünüyorum elimde galaxy s plus var bunu 300-350 liraya satarım belkiHepsi tamamda gm bu kez aynı kulvarda değilki,bahsettiğin telefonlarla gm'yi de arasında söylemenizi açıkçası anlamış değilim?
dediğinizi çok anlayamadımHepsi tamamda gm bu kez aynı kulvarda değilki,bahsettiğin telefonlarla gm'yi de arasında söylemenizi açıkçası anlamış değilim?
- - - Eklendi - - -
Ayrıca şunu belirteyim donanım ve fiyat premsibi çok farlıdır,misal audi r8 ve lam. Aven. Şimdi can alıcı noktaya geleyim birisi audi olduğu için fiyatı altta ama lam. Motor performans gövde vs it. Yapılıyor iç dizaynıda audi ve r8 modeline bakarsanız açıkca belli aynı olaydan yola çıkarsak bugatti veyronlar'ı almanyada wolks. Üretiyor o düşünceyle ucuz olması lazım değil mi? Sonuçta wolk. Aşırı pahalı araç üretmez ama işin diğer bölümüne gelince hiçte olmuyor yani bu fiyatları satıcılar kendi belirlemiyor,bu yüzdendir ki aynı işlemcide kullanılsa başka telefonda aynı fiyat olmaz
aslında fiyatı 600 tl o lunca dikkat çekiyor eğer galaxy s3 gibi oyun performansı iyi ise alınacak bir telefon düşünüyorum lg nexus 4 herkes öneriyor ama bazı sorunları varmış lg optimus g en çok dikkatimi çekiyor eğer fiyatı 1300 tl olursa belki alırım diye düşünüyorum çok acelem yok ağustos ayında yada eylül aylarında yeni bir telefon almayı düşünüyorum elimde galaxy s plus var bunu 300-350 liraya satarım belki
aslında fiyatı 600 tl o lunca dikkat çekiyor eğer galaxy s3 gibi oyun performansı iyi ise alınacak bir telefon düşünüyorum lg nexus 4 herkes öneriyor ama bazı sorunları varmış lg optimus g en çok dikkatimi çekiyor eğer fiyatı 1300 tl olursa belki alırım diye düşünüyorum çok acelem yok ağustos ayında yada eylül aylarında yeni bir telefon almayı düşünüyorum elimde galaxy s plus var bunu 300-350 liraya satarım belki
- - - Eklendi - - -
dediğinizi çok anlayamadım
sizce iphone 5 s ne zaman çıkar
hmm teşekkürler peki bana hangi telefonu önerirsiniz kamera en 8 mp olmalı ama çok iyi olmasına gerek yok ses konusu tatmin edici olsun yeter is eran olursa daha iyi bataryası 1 günü bitirmeli büyük ekran seviyorum oyunlarda kasılma olsun pek istemiyorum ve internet tarayıcı iyi olmalı dediğim gibi akılmda olan telefonlar galaxy s3 nexus 4 lg optimus g galaxy s3 alırım belki fakat herkeste var nexus 4 çok iyi diyorlar fakat bazı kronik sorunlar ve tuşları ekrana yerleştirilmiş bu yüzden ekran küçülüyor lg optimus g almayı düşünüyorum fakat fiyatı hala yüksek çünkü nisanda geldi
lg nexus 4 ile ilgili sıkıntılar kamera lensinden sen gelmesi cızırtılı ses olması bazıları ekranı çok severken bazıları ekranı çok parlak buluyormuş bazı kişiler aşırı ısındığını söylüyor(her telefon ısınır) ve en gıcık olduğum şey ekran 4.7 inç ama tuşlar yer kaplıyor bu yüzden ekran 4.5 inç oluyor ayrıyetten beyaz rengi yok (türkiye de yok ) lg optimus g düşünüyorum eğer fiyatı normal mağazalarda 1300 tl civarı olursa iyi olur yalnız şöyle bir durum var lg optimus g rom desteği çok az ama lg güncellemede söz vermiş bazıları lg optimus g 4.2 yerine direk 4.3 alacağını söylüyor nexus 4 zaten rom desteği var güncellemede alacak ama ne bilim beyaz bir telefon istiyorum ve çok sorunlu olsun istemiyorum düşünceleriniz neler burda ikisinin inceleme videosu var Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?