Donanım ve fiyatla ilgili bir kaç soru ?

Sponsorlu Bağlantılar

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
Donanım ve fiyatla ilgili bir kaç soru ?
arkadaşlar artık 4 çekirdekli telefonların normal olduğunu bir dönemde yeni nesil çift çekirdekli işlemciler yer alıyor örneğin en iyi çift çekirdekli işlemcili telefonlar htc one s-samsung galaxy s4 mini-sony xperia sp bunların 3 ü yeni nesil çift çekirdekli qualcomm işlemci kullanıyor htc one s 1.5 ghz s4 mini ve xperia sp 1.7 ghz işlemci kullanıyor grafik işlemcileri ise birbirine yakın fakat sorun şu ki bu üçünün fiyatı 1100-1200 tl sizce bu fiyatı hak ediyorlar mı artık galaxy s3 bile 1200 tl oldu nexus 4 1300-1400 tl oldu bunları almak sizce mantıklı mı örneğin xperia sp inceleme videosunda oldukça hızlı ve akıcı çalışıyor. aslında bu yaz telefon almayı düşünüyorum bunları almayı pek düşünmüyorum fakat fiyatıyla dikkat çekiyor sizce bu fiyatı hak ediyorlar mı ??

fk555897

fk555897

Üye
Sony Xperia SP çift çekirdekli ama oyunlar için Adreno 320 GPU'suna, İyi bir kameraya, şık bir tasarıma, stabil bir arayüze sahip. Bence Xperia SP al.

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
sizce galaxy s3 performans olarak daha iyi değil mi ?

LimePie

LimePie

Üye
bencede xperia sp daha iyi bu durumda

aleranol

aleranol

Üye
Hahir daha iyi degil. Hersey cekirdek olsaydi elimdeki note 2 onceki 2 cekirdekli laptobumdan daha iyi olurdu ama ne yazikki degil.

- - - Eklendi - - -

Ayrica evet fiyati hakediyorlar. Mesela xperia sp hakediyor. S3 mini ise haketmez bile o parayi. Yeni mimari kullanmasi cok onemlk

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
aslında aklımda olan telefonlar galaxy s3 lg nexus 4 lg opyimus g gm discovery bunları almayındüşünüyorum aslında xperia sp galaxy s4 mini hiç aklımda yoktu almayı pek düşünmüyordum performans olrak örneğin s3 daha iyi değil mi ama xperia sp 1200 tl s3,1200-1300 tl kafam karıştı

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bence çift çekirdek 1.7 GHz işlemci 4 çekirdekli 1.2 GHz işlemci ile aynı performans verebiler.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Sony Xperia SP çift çekirdekli ama oyunlar için Adreno 320 GPU'suna, İyi bir kameraya, şık bir tasarıma, stabil bir arayüze sahip. Bence Xperia SP al.

Aynen Xperia SP fiyatını hak ediyor :)

fLuke!

fLuke!

Üye
forumda sp kullanan varsa telefonla ilgili yorumunu yazabilir mi? :) :d:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Hepsi tamamda gm bu kez aynı kulvarda değilki,bahsettiğin telefonlarla gm'yi de arasında söylemenizi açıkçası anlamış değilim?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca şunu belirteyim donanım ve fiyat premsibi çok farlıdır,misal audi r8 ve lam. Aven. Şimdi can alıcı noktaya geleyim birisi audi olduğu için fiyatı altta ama lam. Motor performans gövde vs it. Yapılıyor iç dizaynıda audi ve r8 modeline bakarsanız açıkca belli aynı olaydan yola çıkarsak bugatti veyronlar'ı almanyada wolks. Üretiyor o düşünceyle ucuz olması lazım değil mi? Sonuçta wolk. Aşırı pahalı araç üretmez ama işin diğer bölümüne gelince hiçte olmuyor yani bu fiyatları satıcılar kendi belirlemiyor,bu yüzdendir ki aynı işlemcide kullanılsa başka telefonda aynı fiyat olmaz

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi tamamda gm bu kez aynı kulvarda değilki,bahsettiğin telefonlarla gm'yi de arasında söylemenizi açıkçası anlamış değilim?
aslında fiyatı 600 tl o lunca dikkat çekiyor eğer galaxy s3 gibi oyun performansı iyi ise alınacak bir telefon düşünüyorum lg nexus 4 herkes öneriyor ama bazı sorunları varmış lg optimus g en çok dikkatimi çekiyor eğer fiyatı 1300 tl olursa belki alırım diye düşünüyorum çok acelem yok ağustos ayında yada eylül aylarında yeni bir telefon almayı düşünüyorum elimde galaxy s plus var bunu 300-350 liraya satarım belki

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ayrıca şunu belirteyim donanım ve fiyat premsibi çok farlıdır,misal audi r8 ve lam. Aven. Şimdi can alıcı noktaya geleyim birisi audi olduğu için fiyatı altta ama lam. Motor performans gövde vs it. Yapılıyor iç dizaynıda audi ve r8 modeline bakarsanız açıkca belli aynı olaydan yola çıkarsak bugatti veyronlar'ı almanyada wolks. Üretiyor o düşünceyle ucuz olması lazım değil mi? Sonuçta wolk. Aşırı pahalı araç üretmez ama işin diğer bölümüne gelince hiçte olmuyor yani bu fiyatları satıcılar kendi belirlemiyor,bu yüzdendir ki aynı işlemcide kullanılsa başka telefonda aynı fiyat olmaz
dediğinizi çok anlayamadım

nokia_belle

nokia_belle

Üye
aslında fiyatı 600 tl o lunca dikkat çekiyor eğer galaxy s3 gibi oyun performansı iyi ise alınacak bir telefon düşünüyorum lg nexus 4 herkes öneriyor ama bazı sorunları varmış lg optimus g en çok dikkatimi çekiyor eğer fiyatı 1300 tl olursa belki alırım diye düşünüyorum çok acelem yok ağustos ayında yada eylül aylarında yeni bir telefon almayı düşünüyorum elimde galaxy s plus var bunu 300-350 liraya satarım belki

Güncelleme yönünden tek beyendiğim nexsus serileri ve tabi kişiselliştirme olaylarıda geniş çaplı ama lg olunca 2. Elde değer kaybediyor aslında 5s çıktıktan sonra almak daha mantıklı neden derseniz iphone piyasaya bir telefon çıkardığında diğer firmaları başta samsung'u kızıştırıp yeni güçlü model çıkarttırmasına sebep oluyor

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

dediğinizi çok anlayamadım

fiyat ve performans olayı çok karışıktır kısaca kullanıcı ve üretici firma talep karşılama gibi

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
sizce iphone 5 s ne zaman çıkar

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
hmm teşekkürler peki bana hangi telefonu önerirsiniz kamera en 8 mp olmalı ama çok iyi olmasına gerek yok ses konusu tatmin edici olsun yeter is eran olursa daha iyi bataryası 1 günü bitirmeli büyük ekran seviyorum oyunlarda kasılma olsun pek istemiyorum ve internet tarayıcı iyi olmalı dediğim gibi akılmda olan telefonlar galaxy s3 nexus 4 lg optimus g galaxy s3 alırım belki fakat herkeste var nexus 4 çok iyi diyorlar fakat bazı kronik sorunlar ve tuşları ekrana yerleştirilmiş bu yüzden ekran küçülüyor lg optimus g almayı düşünüyorum fakat fiyatı hala yüksek çünkü nisanda geldi

nokia_belle

nokia_belle

Üye
hmm teşekkürler peki bana hangi telefonu önerirsiniz kamera en 8 mp olmalı ama çok iyi olmasına gerek yok ses konusu tatmin edici olsun yeter is eran olursa daha iyi bataryası 1 günü bitirmeli büyük ekran seviyorum oyunlarda kasılma olsun pek istemiyorum ve internet tarayıcı iyi olmalı dediğim gibi akılmda olan telefonlar galaxy s3 nexus 4 lg optimus g galaxy s3 alırım belki fakat herkeste var nexus 4 çok iyi diyorlar fakat bazı kronik sorunlar ve tuşları ekrana yerleştirilmiş bu yüzden ekran küçülüyor lg optimus g almayı düşünüyorum fakat fiyatı hala yüksek çünkü nisanda geldi

Size şöyle diyeyim eğer işin içine ses katıcaksanız htc,beats audio bu sayede diğer saydıklarınızdan hatta şu anda ses yönünden en kaliteli modeli one ama işin içine ekran kalitesi eklerseniz samsung galaxy serileri bunlarda pil oranı ve ekran kalitesi en iyi olan s4 ve almoled oluşu,almoled olunca gözünüz o ekrana alışırsa diğerleri emin olun ya kalitesi geliyor yada yapmacık

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
2000 tl civarı telefonlar almıcam sadece bu dediklerimin arasından deçmeyi düşünüyorum ses olarak çok takıntılı değilim tatmin edici olsun yeter

fingerback5

fingerback5

Üye
Lg nexus 4deki hizi akiciligi guncelleme ve rom destegini hicbir telefon veremez sana.

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
lg nexus 4 ile ilgili sıkıntılar kamera lensinden sen gelmesi cızırtılı ses olması bazıları ekranı çok severken bazıları ekranı çok parlak buluyormuş bazı kişiler aşırı ısındığını söylüyor(her telefon ısınır :D) ve en gıcık olduğum şey ekran 4.7 inç ama tuşlar yer kaplıyor bu yüzden ekran 4.5 inç oluyor ayrıyetten beyaz rengi yok (türkiye de yok :D) lg optimus g düşünüyorum eğer fiyatı normal mağazalarda 1300 tl civarı olursa iyi olur yalnız şöyle bir durum var lg optimus g rom desteği çok az ama lg güncellemede söz vermiş bazıları lg optimus g 4.2 yerine direk 4.3 alacağını söylüyor nexus 4 zaten rom desteği var güncellemede alacak ama ne bilim beyaz bir telefon istiyorum ve çok sorunlu olsun istemiyorum düşünceleriniz neler burda ikisinin inceleme videosu var

fingerback5

fingerback5

Üye
lg nexus 4 ile ilgili sıkıntılar kamera lensinden sen gelmesi cızırtılı ses olması bazıları ekranı çok severken bazıları ekranı çok parlak buluyormuş bazı kişiler aşırı ısındığını söylüyor(her telefon ısınır :D) ve en gıcık olduğum şey ekran 4.7 inç ama tuşlar yer kaplıyor bu yüzden ekran 4.5 inç oluyor ayrıyetten beyaz rengi yok (türkiye de yok :D) lg optimus g düşünüyorum eğer fiyatı normal mağazalarda 1300 tl civarı olursa iyi olur yalnız şöyle bir durum var lg optimus g rom desteği çok az ama lg güncellemede söz vermiş bazıları lg optimus g 4.2 yerine direk 4.3 alacağını söylüyor nexus 4 zaten rom desteği var güncellemede alacak ama ne bilim beyaz bir telefon istiyorum ve çok sorunlu olsun istemiyorum düşünceleriniz neler burda ikisinin inceleme videosu var

Rom desteginden bahsettim tam ekran olarak kullanma imkaniniz var telefonu.Hatta ustteki durum cubugunu bile kaldirabilirsin.Lg guncelleme konusunda en berbat firma 4.2 verirse yatip kalkip dua etmek lazim.Lgnin sozune bakma onceki cihazlara yaptiklarini biliyoruz.Nexus ayricaliktir emin ol.Ha multimedya pek bekleme.

Üst Alt