Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dolia K300 ACİLL
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaanmedia
Üye
Konu Sahibi
Dolia K300 ACİLL
Arkadaşlar bu telefona nasıl oyun vb şeyler yüklenir ayrıca alırken 1.3 mp kamera yazıyordu ama ben yapamıyorum galiba yardım plsss
Odysseus
Üye
Dolia K300 modelinde java yok. Herhangi bir uygulama yükleyemezsiniz. Ayrıca kamera 1.3 MP yazıyor ancak tüm Çin Mallarında olduğu gibi bunda da kamera iyi netice vermiyor.
cevap verdiği için teşekkürler. ben şimdi kazıkmı yemiş oldum benim sorunum kameranın kötü göstermesi değil 640x480 çözünürlüğünden yüksek bir çözünürlüğü yok
Odysseus
Üye
Kazık yemek demeyelim de maalesef bu telefonları satarken bin türlü dil yapıyorlar. Ancak belirttikleri özellikler çoğunda bulunmuyor. Kamera zaten VGA olduğu için 640x480 sınırını geçemiyor. Yani her ne kadar 1.3 mp yazsa da aslında VGA kameradır.
osmyahmet
Üye
Bence 640x480 yeter bende kullanıyorum benim sorunumda şu teknik servise telin kasasını gönderdik 6 aydan beri bekliyoruz...