Dokunmatik telefonların hassaslığını artırma

Sponsorlu Bağlantılar

notend

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik telefonların hassaslığını artırma
Selam arkadaşlar henüz farkettiğim bişeyi sizinle paylaşmak istedim
Nokia dokunmatik telefonları bazı programları yükledikçe dokunmatik hassaslığını kaybediyor nedendir bilemem.
Kendi denememle şunu farkettim.
Programları hafıza kartına kurdukdan sonra kartı telefondan çıkarıyoruz
Telefona hard format atıyoruz (gerekli açıklama forumda mevcut)
Tekrar kullanıma devam ediyoruz böylelikle hem dokunmatik hassaslığı sıfırlanıyor.
Yani başa dönüyor ve eski hassaslığına kavuşuyor vede programlar silinmemiş oluyor.

Lütfen deneyen olursa cevap yazarlarsa sevinirim

• Beğen
Tepkiler: lebron_jamess

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
saolasın ama benim dokunmatiğim güzel ben beyeniyirim

djtevfik

djtevfik

Üye
Telefona format atarsan programların telefon hafızasına yüklenen bazı dosyaları silinir ve karttaki birçok program silinir denendi

By_Casparov

By_Casparov

Üye
hafıza kartını taktıktan sonra hepsini yüklemeye başlar yine... çünkü programlar yüklenirken tamamen h.kartına yüklenmiyo!!!!!!!!!!!!!!

SilentOne

SilentOne

Üye
telefona nekadr program yüklersen aqırlaşır ve kullandıqın temadanın kaç mb olduqundan

pcwolf

pcwolf

Üye
İyide arkadaşların dediği bir yana, o tekrar yüklemeler yapıldıktan sonra formatın anlamı kalmadığı için çözüm de olmuyor ortada. Bence sen ekran kalibrasyonu yap gitsin, formatla ekran düzelecek olsa oraya kalibrasyon koymazlar.

Repeal

Repeal

Üye
sis dosyalar javalardan daha az kasar, cde 40mb boş yer ile daha az kasar, telefonu eline göre kalibre etmen hassaslığı arttırır. default simgeli temaları ve tam 360x640 duvar kağıtları kullan. BMP yerine jpeg yada png kullan. ve en önemlisi bu bir telefon ekranı ısırılmış elma değil.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu şekilde hassasiyeti arttıramazsın + hafıza kartındaki programlarıda kaybedersin. Format ile telefonun hızlanır buda sana dokunmatik hassaslaştı gibi görünür. Dokunmatik hassasiyetini arttıramazsınız, fabrika çıkışı neyse odur.

KELGER

KELGER

Üye
sacma cozum

EroL

EroL

Emekli Yönetici
kalibrasyon dokunduğun yeri belirlemek için kullanılıyor hassasiyete bir faydası olmuyor. Kalem kullanırsan kalibrasyonda tam orta noktaları işaretlersin, parmağını kullanırsan hafif aşağıyı işaretlersin. Nette linkleri tıklarken bunun yararı belli oluyor.

Üst Alt