Dokunmatik Telefonlar için tema aramaya gerek kalmayacak bir yöntem! (AnaMenüde arkaplan değiştirme)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik Telefonlar için tema aramaya gerek kalmayacak bir yöntem! (AnaMenüde arkaplan değiştirme)
Biliyorum,aramızda telefonlarında kurcalanmayıp yer bırakmayan,telefonlarının bütün özelliklerinin farkında olan arkadaşlar var.Fakat bilmeyenler için temayla alakalı bu yöntemi paylaşmayı uygun gördüm.Çünkü yeni telefon alan 1-2 arkadaşıma bu yöntemi öğrettiğimde çok sevinmişlerdi.Eğer başka bilmeyenler varsa diye paylaşıyorum.Neyse...

Yapmanız gereken:
Menü ---> Ayarlar ---> Ekran ve Aydınlatma ---> Ana menü stili
Ana menü türü: Özel (Geçerli tema yerine ayarlanacak)
Arkaplan resmi: İstediğiniz herhangi bir resim (Mümkünse telefonununuzun ekran boyutuna göre bir resim olsun)
Örnek:
Corby: 240x320 - Star: 240x400
Hatta Corby Pro için 320x320 çözünürlüğe sahip bir resim tercih etmeniz daha yerinde olur çünkü klavyeyi açtığınızda resmin kenarlarında siyahlık olmaz,resim ekrana eşit derecede yayılır.
Resminizi belirledikten sonra kaydedin ve ana menünüzün yeni haliyle baş başa kalın : )

Basit bir yöntem ama gözünüzden kaçmıştır belki diye paylaşmak istedim : )

• Beğen
Tepkiler: barut27

ekokat

ekokat

Üye
Sagol kardes.gercekten bilmiyordum bunu.yaptim oldu.en azindan bi degisiklik

~Kentucky`

~Kentucky`

Üye
Montede Yok bu '>.>

Pianist07

Pianist07

Üye
Çok teşekkürler, benim gibi fw yüklemekten korkanlar için oldukça faydalı bir bilgi :)

Bu arada arkadaşlar, üçlü masa üstü resimlerinizi ve telefonunuzu yan tutarak çektiğiniz resimleri seçmeyin, çook kötü oluyor :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
biliyordum ama yinede sağol

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah arkadaşlar,sizler sağolun :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt