burakyazan
Üye
-
Konu Sahibi
-
galaxy gio ya yakınım bu durumdadiğerinin adını duymadım pek
en doğru seçimi yapmışsın eğer marka takıntın varsa ideosu kesinlikle aklından bile geçirme çin malı çünkü.galaxy gio ya yakınım bu durumdadiğerinin adını duymadım pek
en doğru seçimi yapmışsın eğer marka takıntın varsa ideosu kesinlikle aklından bile geçirme çin malı çünkü.
Bende Bataryada Made İn Korea Yazı Telefonda Vietnam Doğru Söylüosun Bazılarında Çin Yazıo Ama Biz Marka Aldığımız ZAMAN İNCELİYORUZ Huawei yi nin anavatanı Çin O yüzden söylüyoruz Yani
baktımArkadaşım samsung ne malı sanıyosun.Sen hiç samsung star ının bataryasının üstündeki yazıya baktınmı ? Bide kesinlikle demişsin kaç kere kullandın sen ideos x5 i ?
baktım
marketlerde gördüm menülerde geçiş yaparken donuyo sonra bi angry birdsi zor oynadım
açana kadar görevli başıma geldi alcakmısınız diye
baktım
marketlerde gördüm menülerde geçiş yaparken donuyo sonra bi angry birdsi zor oynadım
açana kadar görevli başıma geldi alcakmısınız diye
Gelmediğini bizdebiliyoz sence daha önce yüklemiş olamazlarmı 3 haftadır telefon orda duruyo.Dalga geçiyo olmalısın bi kaç video izle istersen.Angry birds telefona yüklü olarak gelmiyo zaten bu nasıl bi sallamadır
----------Eklendi @ 00:52:32 ---------- Yazıldı @ 00:51:56 ----------
Samsung starla karıştırdın sen heraldeZaten marketlerdede satılmıyo sadece TİM lerde satılıyo kimbilir hangi telefonu aldın eline ideos x5 diye
Gelmediğini bizdebiliyoz sence daha önce yüklemiş olamazlarmı 3 haftadır telefon orda duruyo.
gül gül telefon elinde kalırsa görürsün.ayrıca o kadar slk değiliz 1 yıldır hep bu telefonları araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?