Dokunmatik Piyano [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

cakal_78

cakal_78

Üye
5800 xm de deniyen warmı arkadaşlar ?

turkiminator

turkiminator

Üye
saolasın.. denicem bakalım çalışıyormu. :)

kdrpkr0236

Üye
benim n 97 acmio bile

turkiminator

turkiminator

Üye
Hatalı Program 5800 XpressMusic de çalışmıyor..

Consul9

Consul9

Üye
ya acayip konu dışına çıkmışsınız şu çalıştıramayn arkadaşlara bir çözüm üretin v5 telefonum olsa yardımcı olabilirdim

eeeeet

Üye
adam lol musun nesin demiş.:) taş yağacak taşşşş

polo291

polo291

Üye
helal:)

mekansiz_61

Üye
arkadaşlar ıp hone altı ay sonra ölü piksel veriyor neden onca model çıkardı söyermisiniz bana peki gelin ben kullandım 6600 kullan daha ii bence şimdi 5800 aldım onunda sorunları var ama bence şu anda en iyi sony ericson experia 1ox daha kötü yorumuna raslamadım adamlar böyle telefon yok diolar

kırocannnn

Üye
versiyonla alakası yok benım v40 gene yarım ekran

_4hm3t_

Üye
yuvarlak bir kontrol paneli çıkıyorsa oyunu açınca > Araçlar>Uygulama Yöneticisi> Yüklü Uygulamalar> Oyun adı> Seçeneklerden Suit Ayarlar.... Ordan da kaldır deyin o paneli. düzelir.

Eğer Kontrol paneli çıkmıyor da yarım ekransa bilmem. Hatta Kontrol panelini kaldırınca hala yarım ekrandır onu da bilmem. Oyunun çözünürlüğü küçüktür :D...

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

kralgs1995

Üye
en güzeli n97 her şey var

memojanjan

Üye
tamam abiler ikinizde kendince haklarınız var ancak apple ürünlerinin dünya üzerinde fark açtığı barizdir özellikle bu uygulamaya bakarsan i touch ta sorunsuz calışıyor tabi yaklaşık her program için geçerli ben bir n97 sahibiyim şahsen bir çok şey ıpodtaki gibi çalışmıyor falan ama ben n97 yi ıphonedan çok sevyorum o ayrı mesele ama şuan alınabilecek en iyisi ıphone dur bence ve n97 den çok daha estetik efektleri vardır ve çok daha hızlıdır 4g çıkınca almayı düşünüyorum gerçekten de kullanmayınca anlamıyor insan

camecula

camecula

Üye
Bu program malesef 5800'da olmuyor ya multitouch olmadığından :(

zizivana

Üye
bu nun jar, yada jad ı yokmu

mekanik

Üye
5800da da kullanılmaz ki abi bu...

mcs003

Üye
yuvarlak bir kontrol paneli çıkıyorsa oyunu açınca > Araçlar>Uygulama Yöneticisi> Yüklü Uygulamalar> Oyun adı> Seçeneklerden Suit Ayarlar.... Ordan da kaldır deyin o paneli. düzelir.

Eğer Kontrol paneli çıkmıyor da yarım ekransa bilmem. Hatta Kontrol panelini kaldırınca hala yarım ekrandır onu da bilmem. Oyunun çözünürlüğü küçüktür :D...
cok tesekürler guzel bılgı

Bellatricc

Bellatricc

Üye
5800xm güncellerken bi sorun olmaz değilmi

acurrr333

acurrr333

Üye
heveslendik kurduk ama bi zevk alamadım ilk notaya basıyorum dierlerine basmaya kalktığımda arkamdan nene hızıyla geliyor sesler :off:

remo212121

Üye
olmadı 5800 XM

Üst Alt