Dokunmatik Oyun Hileleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik Oyun Hileleri
Bu dokunmatik oyunların hileleri yok mu?

ebuzen

Üye
ben bir tane hile buldum.IPHONE ve Android de olan "The Wars" adlı strateji oyunun hilesini buldum.oyun esnasında menü tuşuna basın ve ardında resume diyin bunu sürekli tekrarladığınızda kulenizde yukarıdan düşmana ok ve benzeri şeyler atan silahlar ardarda atıyor.yani bir yerine iki tane hemde hiç beklemeden.eminim dünyada bana aittir bu hile.

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Ben de buldum da tam hile denemez. :) Green farm oyununda karakteri çit içine aldım. İlk başta oyun kapandı ama sonra dışarı cıkamadığı için oldugu yerden yaptı bütün işleri. :) Böylelikle zaman kazandım. :)

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Başka hile bilen yok mu arkadaşlar?

gora"

gora"

Üye
arkadaşlar siz bu oyunları zevk için mi oynuyorsunuz yoksa oyunu bitirmek için mi

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Ben hileyle daha çok zevk alıyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz. :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Neden beğendim anlatayım, hileden zevk alıyorum demene :)

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Az önce Zombie İnfection 2 oynarken nasıl yaptıgımı anlamadım ama ekran da garip yeşil yazılarla hile menüsü çıktı. God mode free move gibi. Nasıl yapıldıgı konusunda fikri olan var mı?

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Mega Tower Assault oyunu hilesi için: Karargahınızın canını gösteren kısma seri bir şekilde 4-5 defa tıklayın. Ekrana 4 seçenek gelecek. Bu seçeneklerin sağ ve sol kısmına tıklarsanız değişir.

Wave: Arttırıp azaltıkça düşman dalgalarını ayarlarsınız.

Money: Paranızı artırmak için o bölümün soluna tıklayın. OK deyin.

Win: On yapıp ok derseniz bölümü kazanmış olursunuz.

Unlock: Karargahınızın canını yükseltir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt