dokunmatik hassaslığı artırılır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
1. kardeşin değilim

2.Bunu elle yapmak uzun iştir.biraz sistem dosyalarını açıp kurcalayabilecek bilgin olması gerekir
3.yada varsa bunun için kerneller var.xda da biraz araştır

Software95

Not2 kadar olmasada artar :hmmm

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
tamam saol .. kardesin degilim sözün beni biraz kırdı. Cevabın için tesekkurler

Samet.25

hassasligi artirmak icin bi ara bi yerde gormustum adini tam hatirlamiyorum engine basida sonunu hatirlamiyom

aleranol

aleranol

Üye

2 nedeni var

Telefonundaki ses kartı ile uyumsuz
Çalışmayan romlarda .lib dosyaları yok.
Not2 deki ses kartı neydi? Hatırlamadım şimdi. Ve benim romda vardır herlade neredeydi o dosyalar? :D

PriZm

PriZm

Üye

Not2 deki ses kartı neydi? Hatırlamadım şimdi. Ve benim romda vardır herlade neredeydi o dosyalar? :D

Note 2 de Wolfson VM1821 vardı sanırım.yanlış hatırlamıyorsam.Ama Wolfson ses kartı olduğuna eminim

PriZm

PriZm

Üye
Şimdi tekrar baktım.popüler modellerinkisini buraya yazayım.sonra kafamı ütülemeyin :ehe

S2,Note : Yamaha DAC
S3,Note 2 : Wolfson VM1811
S1,i4s,i5 :Wolfson VM8994

aleranol

aleranol

Üye
Şimdi tekrar baktım.popüler modellerinkisini buraya yazayım.sonra kafamı ütülemeyin :ehe

S2,Note : Yamaha DAC
S3,Note 2 : Wolfson VM1811
S1,i4s,i5 :Wolfson VM8994
Benim ses kartı yakıyor :rock: :ehe yani sence desteklemiyormu beats falan

PriZm

PriZm

Üye
Şöyle diyeyim

Bir yerden bulabiliyorsan Voodoo sound yüklü s1 bul.kendi telefonunla müzik kalitesini kıyasla

2. olarak konsere gidersen video çekimi yapmayı dene.ses vasat ve basslarda bozulma yapacaktır

aleranol

aleranol

Üye

:D çok fazla faek yoktur sanırsam. Ayrıca niye Samsung bu ses kartını koymuş nit2 ve s3 e anlamadım. Ip5 te bile senin kartran varken samsung kendini dağa taşa vursun

- - - Eklendi - - -

Şöyle diyeyim

Bir yerden bulabiliyorsan Voodoo sound yüklü s1 bul.kendi telefonunla müzik kalitesini kıyasla

2. olarak konsere gidersen video çekimi yapmayı dene.ses vasat ve basslarda bozulma yapacaktır

Arkadaşın s1 i var ona 15 tatilden sonra işkence yapicam cm10 yükleyecem. Kernle falan senle detaylı hallederiz arkadaşın telefonu uçuracam :ehe o zaman denerim. Ya bu Samsungun ben varya. Bende niye o kart yok yaf?

Superfan

Superfan

Üye
Ekranla ilgili özellikleri build.prob dosyasından ayarlayabiliriz.Yanlış hatırlamıyorsam onla ilgili bir kod satırı vardı.Araştırıp bulacağım.
Ayrıca ekranın tepki vermesi de işlemciyle alakalı.Eğer işlemcinin sürekli hızlı çalışmasını sağlarsan tepki süresi azalır.Project Butter'ın da temel prensibi işlemcinin ekran üzerine odaklanmasıdır.

Rootsuz fazla bir şey yapamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt