Dokunmatik Ekranlı Cihazlar İçin Opera Mini 5

Sponsorlu Bağlantılar

kenyu3

Üye
kurulumu nasıl yapıyorsunuz opera 5 nereye atılacak nasıl kurulacak bi yardım

fifa_2010

Üye
Ya kardeşim şu programları veriyorsunuz bir de altına nereye nasıl yüklend,iğini yazsanız yorulmaz kilo kaybına uğramazsınız herhalse

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ya kardeşim şu programları veriyorsunuz bir de altına nereye nasıl yüklend,iğini yazsanız yorulmaz kilo kaybına uğramazsınız herhalse

Herkesin ayrı ayrı IQ sunu ölçüp ona göre program koyamayız. Standart IQ'ya sahip bir insan zaten rahatlıkla yükleyebilir. Yükleyemeyen de hemen taş atmak yerine diğer konuları inceleyip sorununun çözümünü bulabilir...

asiridoz22

Üye
böyle ters cevaplar vereceğinize 3 sayfa içinde defalarca sorulmuş bir soruyu yanıtlasanız çok mu zor?

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
böyle ters cevaplar vereceğinize 3 sayfa içinde defalarca sorulmuş bir soruyu yanıtlasanız çok mu zor?

Kimse keyimin kahyası değil. Edebiyle soru soran herkes cevabını alır. Keza, bu site üzerinden artık soru yanıtlamayacağımı defalarca söylememe rağmen halen bana soru soruluyorsa bende insiyatifimi kullanıp yanıtlamam. Ayrıca bunun için bana para ödemiyorsan sorgulama hakkına sahip değilsin.

porto502

Üye
kurdum gayet qüzel şalısıyo yapanların eline sağlık :) Bu arada benim tel Pinphone

OğuzcanAbi

Üye
saol

Ketya

Ketya

Üye
Çok Saol Kardeş...!

sapatay

Üye
hiç bir işe yaramıyo programmm....

americanboy

americanboy

Üye
:oke:

mehmet zahit

Üye
vallaha sağol gardaş:oke:

emrah68

Üye
programı indirip kurdum ama ucretli arkdaşlar satın almamızı istiyor

Ketya

Ketya

Üye
saolasın çok güzel bi program...!

muhammet5408

Üye
çok çok çok teşekkürler eline emeğine sağlık!!!

temasiron

Üye
arkadaşlar bende b3410 war yuklemede bi noktada kalıo dahada yuklenmıo yardımcı olrsanız sevinirim simdiden teşekurler

FK5896

FK5896

Üye
bu program indirdiğim için bir ücret ödememe gerek var mı yada indirdikten sonra lütfen acil cevap verirseniz sevinirim.. bu arada bu programı çalıştıramayan arkadaşlar size yardımcı olayım ilk önce indirdiğiniz dosyayı telefonunuza usb yardımı ile atın sonra bilgisayarınızdan indirdiğiniz dosyayı açın baştan 2. dosyayı yine telefonuza atın ve telefonuzda o en son attığınız dosyayı açın ve gerisini halledebilirsiniz dosya java klasörünün içerisinde olacaktır :)

--------------- Ekleme ---------------

kurdum gayet qüzel şalısıyo yapanların eline sağlık :) Bu arada benim tel Pinphone
merhaba benimde pinphonem var :) yükledim herşey çalıştı ancak telefon felaket kasılıyor bunbu nasıl düzeltebilirim ? lütfen yardım edebilir misin ?

forti1976

Üye
smsng m8800 dosya türü desteklenmiyor dedi

gunnom

gunnom

Üye
OPERA MİNİ için teşekkürler şimdi yükledim müthiş... bende se satio var oldu bende şaşırdım ne yalan söylim... emeğine sağlık:oke:

muratpars

Üye
tesekkurler

vita

vita

Üye
yükledim ama uygulama bilgi göndermek istiyor bu size maliyet getiren bir işlem olabilir onaylıyormusunuz diyor yükleyen arkadaşlar gerçekten bi maliyeti olup olmadığını yazarlarsa sevinirim

Üst Alt