Dokunmatik Ekranda En Hızlı Mesaj Yazılabilen Hangi Telefon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Dokunmatik Ekranda En Hızlı Mesaj Yazılabilen Hangi Telefon?
Arkadaşlar, dolınmatik ekranlı telefonların üretimi artık seri olmaya başlandı. Cep telefon üreticileri son modellerinde dokunmatik üretime önem veriyor. Ancak maelsef hiç kimsenin aklına hızlı mesaj yazan modeller üretmek için gelmiyor. Nokia, dokunmatik konusunda oldukça başarısız. Nokia 5800 XpressMusic ile mesaj yazmayı denedim ve çok kötü sonuç aldım. Nokia X6'yı da deneme fırsatı yakaladım. Bu cihazın dokunmatiği bana hızlı geldiği için mesaj yazarken yanlış harf yazamk oldukça zor olmuyor. Buna rağmen dokunmatik ekranlı modellerde hızlı mesaj yazabilen bi Nokia 5235'i keşfettim. Tuşlu telefonlar gibi çok rahat bir şekilde mesaj yazılabiliyor. Dokunmatik ekranlı modellerde sizce hangi telefonda mesaj yazması kolay ve hızlı yazılabiliyor?
 
Tepkiler: e1b1

Anußis

Üye
ben x6 yı tercih ediyorum tabiki qwerty klavyede yazmak cok zor oluyor ancak t9lu olarak tak tak hemen yazılıyor
 

Necmati

Üye
5800 arkadaşım baya hızlı yazıyor memnunmuş...
 

Necmati

Üye
Iphone daha hızlı gibi...
 
5800 QWERTY Klavye ve v51 Dahilindeki T9 ile Çok Hızlı Mesaj Yazmaktayım, QWERTY Gerçekden Çok Rahat Oluyor Bazen Bakmadan Yazdığım Oluyor.
 

Kaptan

Üye
arkadaşım öncelikle alışma olayı diyebiliriz. ben 5800 kullanıcısıyım ve mesaj yazımından çok memnunum qwerty de biraz sorunlu gibi ama sayısal da kullanım iyi. T9 kullanmadıgım halde gayet hızlı. iphone da kullandım apple farklı tabi...Ama bence güzel. bide bak samsung wave... dokunmatiği inanılmaz güzel. yani 5800 mış x6 mış hikaye (: yani mesaj yazmak parmaklarla alakalı bişey ama "wave" in dokunmatiği gerçekten çok iyi.
 

Dtn

Üye
Alışkanlıkla alakalı,ben 5800`ı ilk aldığımda neredeyse yazamıyordum bile ama şimdi tuşlu telefonlardan daha hızlı yazıyorum,qwerty`de de öyle.
 

M3L!H

Üye
Tabiikide Samsung Wave
 
tabik iPHONE neredeuse hepsin dnedim en iyi iphone en kötü bence 5800 tam bir işkenceydi (:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...