Dokunmatik Ekranda En Hızlı Mesaj Yazılabilen Hangi Telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Strazburg

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik Ekranda En Hızlı Mesaj Yazılabilen Hangi Telefon?
Arkadaşlar, dolınmatik ekranlı telefonların üretimi artık seri olmaya başlandı. Cep telefon üreticileri son modellerinde dokunmatik üretime önem veriyor. Ancak maelsef hiç kimsenin aklına hızlı mesaj yazan modeller üretmek için gelmiyor. Nokia, dokunmatik konusunda oldukça başarısız. Nokia 5800 XpressMusic ile mesaj yazmayı denedim ve çok kötü sonuç aldım. Nokia X6'yı da deneme fırsatı yakaladım. Bu cihazın dokunmatiği bana hızlı geldiği için mesaj yazarken yanlış harf yazamk oldukça zor olmuyor. Buna rağmen dokunmatik ekranlı modellerde hızlı mesaj yazabilen bi Nokia 5235'i keşfettim. Tuşlu telefonlar gibi çok rahat bir şekilde mesaj yazılabiliyor. Dokunmatik ekranlı modellerde sizce hangi telefonda mesaj yazması kolay ve hızlı yazılabiliyor?

• Beğen
Tepkiler: e1b1

JayJayyy

Üye
5530 da hızlı.

emircan36472263

emircan36472263

Üye
samsung c3510

Anußis

Anußis

Üye
ben x6 yı tercih ediyorum tabiki qwerty klavyede yazmak cok zor oluyor ancak t9lu olarak tak tak hemen yazılıyor

Necmati

Necmati

Üye
5800 arkadaşım baya hızlı yazıyor memnunmuş...

Necmati

Necmati

Üye
Iphone daha hızlı gibi...

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
5800 QWERTY Klavye ve v51 Dahilindeki T9 ile Çok Hızlı Mesaj Yazmaktayım, QWERTY Gerçekden Çok Rahat Oluyor Bazen Bakmadan Yazdığım Oluyor.

Kaptan

Kaptan

Üye
arkadaşım öncelikle alışma olayı diyebiliriz. ben 5800 kullanıcısıyım ve mesaj yazımından çok memnunum qwerty de biraz sorunlu gibi ama sayısal da kullanım iyi. T9 kullanmadıgım halde gayet hızlı. iphone da kullandım apple farklı tabi...Ama bence güzel. bide bak samsung wave... dokunmatiği inanılmaz güzel. yani 5800 mış x6 mış hikaye (: yani mesaj yazmak parmaklarla alakalı bişey ama "wave" in dokunmatiği gerçekten çok iyi.

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
İphone :)

Dtn

Üye
Alışkanlıkla alakalı,ben 5800`ı ilk aldığımda neredeyse yazamıyordum bile ama şimdi tuşlu telefonlardan daha hızlı yazıyorum,qwerty`de de öyle.

caner90

caner90

Üye
İphone 4g

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung S5620 Monte ;)

M3L!H

M3L!H

Üye
Tabiikide Samsung Wave :D

DERBEDER-34-

Üye
tabik iPHONE :) neredeuse hepsin dnedim en iyi iphone en kötü bence 5800 :( tam bir işkenceydi :((:(:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt