Dokunmatik ekran modifiyesi hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakax

atakax

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik ekran modifiyesi hakkında ?
selam arkadaşlar aklıma bir soru takıldı şahsen iphone kullanıyorum ama bu çin malı telefonlara bile dokunmatik ekranı koyabiliyorlar (işletim sistemleri kötü olmasına rağmen) peki biz bu dokunmatik ekransız nokıa lara sonyericsson lara falan dokunmatik ekran modifiyesi yapabilirmiyiz? aklıma takıldı bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
donanımsal bir mesele onun için anakartın uyumlu olması lazım..ayrıca o telefona uygun ekranın olması lazım bence zor..

alkımcanosu

Üye
peki 5800 dokunmatik ekranı kapasitif ekrana çevrilebilinir mi?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Mümkün fakat bunun için 5800XM'nin Board tipine uygun bir Kapasitif ekran buna uyumlu bir denetci ve Bunların hepsini destekleyecek bir yazılım yapman/yaptırman gerek. Aşırı masraf olur bu tip şeyleri bireysel yaptırmak. Bulmak da bir o kadar eziyetlidir. Yani şöyle diyeyim bu tip şeylerle uğraşacak bir tanıdık ve o tanıdığa ait bir firma olması gerek. Türkiyede bu imkansız durumda... 5800XM'nin Board yapısı Kapasitif ekranı desteklemiyorsa hepsinden bir anda kurtulabilirsin:D

alkımcanosu

Üye
aslında ilk başta 5800xm den kurtulmak istiodum:D ama yeni güncellemeleri sayesinde dokunmatiğini biraz daha hassaslaştırdılar kullanımı daha kolay hale geldi güncellemeyi yüklemeden önce kapasitif ekrana dönüştürmeyi araştırıodum şimdi gerek kalmadı bende konu açılınca sorayım dedim bilgilendirme için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt