Dokunmatik ekran çinlerde oyunu sorunsuz oynama....

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce çin telefonları alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    64
themky

themky

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik ekran çinlerde oyunu sorunsuz oynama....
Arkadaşlar bende Meyzu M9 var. Telefonun ekranı dokunmatik ve iPhone çok benziyor (yani ekranı 320x480 ve sadece ana menüye dönme tuşu var). Ancak şöyle bir sorun oluyor.

Diyelim COD 4 java oyununu yükledim. Oyun gayet güzel oynanıyor ancak bir bölüme geldiğimde # tuşuna basarak bomba kurmak gerekiyor. SAMSUNG CORBY'de şu çok dikkatimi çekti. Başka bir oyun attığında oyunu çalıştırdığın zaman altta küçük ama çok kullanışlı bir tuş takımı çıkıyor.

Peki ben bu tuş takımını çin malı telefonumda da çıkarabilir miyim? Yoksa başka bir öneriniz var mı?

Lütfen beyler bir de bu telefon için sensörlü veya sensörsüz tam ekran oynayabileceğim bir yarış bulursanız çok makbule geçer. :D

themky

themky

Üye
    Konu Sahibi
o kadar oylama var bi yorum veya cevap yok

jabo

Üye
abi valla bendede ayni sorun var bulursan siteye yuklersen sevinirim ihpone leto k930 icinj olursa makbule gecer
tskr

xm668

Üye
berbat :S

sexy_devil06

sexy_devil06

Üye
Arkadaşlar

ben rasasi m9 kullanıyorum ve gayet memnunum Sıkıntı olmuyormu illaki var mesela 320 x 480 boyutunda program ve oyun bulması çok zor şu aralar ilerleyen zamanlarda bakacağız neler olucak ama ben telefonu tavsiye ederim.

İyi paylaşımlar.:)

Üst Alt