dokunmatik ekran bölümüne giren sıvı

Sponsorlu Bağlantılar

mahonnie

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik ekran bölümüne giren sıvı
biraz önce uzunca bir telefon görüşmesi yaptım ve telefon yanağımda durmaktan yanağım terlemiş ve ekran bölümüne ter geçmiş

ekran ile telefon arasında sanırım. dokunmatik çalışıyor ama orası ıslak duruyor bunu nasıl yok ederim.

oyun oynayıp ekranı sıcak tutmayı düşünüyorum ne dersiniz

veya alternatif ne yapabilirim?

meme4

meme4

Üye
o teri buharlaştırma ile yok edebilirsin ama leke kalırmı ona bi şe diyemem oyunla olcak bişe degil telefonunun ekranını kombi gibi sıcak bir yere koycan 3 gün hiç deymeyecen bile buharlaşma olunca ve sen ona deyersen leke bırakabilir ama bu yaz gününde nerden bulcan kombi falan en yakın telefon tamircisine git 5 tl çıkartırlar ama garanti gider diyorsan servisi ara ve durumu bildir o sizin hatanız derse biraz sert konuş hala servis yapmayı kabul etmezse servise yolla 20 tl falan yapılır

uribaju

uribaju

Üye
ekranı iyice silmeyi dene..baktın olmuyor ocaktaki tencerenin altına tut sıcaktan eski haline gelebilir belki..

meme4

meme4

Üye
ekranı iyice silmeyi dene..baktın olmuyor ocaktaki tencerenin altına tut sıcaktan eski haline gelebilir belki..

sakın ekrana silme özellikle resitif ekransa yani neyle degersen dokunmatik çalışıyorsa bu teller direnç göre algılama yapıyor dahada dagıtma riski var tencerede nereye kadkar bi süre sonra elin yanar buhardan bide ben sabırlıyım tencereye tutarım diyorsan en az 1 gün tutman lazım :bigstar:

Üst Alt