Dokunmatik ekran algılama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

aritalha

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik ekran algılama sorunu
arkadaşlar htc incredible s kullanıyorum arada ekranın farklı farklı yerinde örneğin mesaj atar ken b harfinin üzerinde dokunmatik algılamıyor 3-4 saniye basılı tutunca algılıyor ama tuş kilidini kapatıp açınca bu sorun düzeliyor acaba donanımsal mıdır yoksa yazılımsal mıdır

ICS 4.0 kullanıyorum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Donanımsal bence.

jeandark1713

jeandark1713

Üye
tuş kilidini açıp kapattığın da sorun düzeliyorsa bence sorun büyük ihtimal yazılımsal olmalı. Donanımla alakalı bi se olsaydı tuş kilidini açıp kapattığında düzelme olmazdı,

abandonware

abandonware

Üye
tuş kilidini açıp kapattığın da sorun düzeliyorsa bence sorun büyük ihtimal yazılımsal olmalı. Donanımla alakalı bi se olsaydı tuş kilidini açıp kapattığında düzelme olmazdı,

katılıyorum. bu arada bu sorun eskiden olmuyorsa olmadığı zamandan bu yana yüklediğin uygulamaları kaldır sorun yine devam ederse marketten klavye programı bul, sorun gitmediyse son çare olarak fabrika ayarlarının yolu sana gözükmüş olur.

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sorun yazılımsal. Fabrika Ayarlarına dönün. Eğer düzelmezse alternatif klavyelere yönelebilirsiniz SwiftKey 3 gibi program yükleyebilirsiniz saygılar...

Üst Alt