Zymenn
Üye
Dokunmamatik Telefon? (Aktif)
Arkadaşlar bir kaç gün içinde bir telefon almayı düşünüyorum. Şu ana kadar genellikle S60 alışkanlığım olduğu için yine Symbian işletim sistemli, Dokunmatik olmayan yani dokunmamatik bir telefon almayı düşünüyorum.
Almayı özellikle düşündüğüm modeler şunlar.
Hareket ivme ve ışık sensörleri olduğu için. 5MP Carl Zeiss lensli kamerası olduğu için ve 16 Gb harici belleğe destek verdiği için
Yinede Kızılötesinin olmaması üzücü çünkü evime gittiğimde Televizyon, uydu alıcısı ve hdd oynatıcıyı telefonumdan kontrol ederek yanımda kalabalık oluşturmak istemezdim.
Listeye 6710 ve 6720'yi alma sebebim Qwerty klavye yerie sayısal tuş takımı kullanma isteği. Qwerty klavye mi yoksa sayısal tuş takımımı kullanmalıyım bu konuda kararsızım. Sayısal tuş takımlı. Carl zeiss lensli iyi bir kameralı ve çeşitli sensörlere sahip bir tuşlu veya Touch and Type sistemine sahip telefon olsaydı listme alırdım sanırım.
N97 kullanıyordum ancak dokunmatik kullanmamaya karar verdim. Lütfen listeden veya liste dışından bana dokunmamatik bir telefon önerisinde bulunununz.
Almayı özellikle düşündüğüm modeler şunlar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hareket ivme ve ışık sensörleri olduğu için. 5MP Carl Zeiss lensli kamerası olduğu için ve 16 Gb harici belleğe destek verdiği için
daha ön planda. Yinede Kızılötesinin olmaması üzücü çünkü evime gittiğimde Televizyon, uydu alıcısı ve hdd oynatıcıyı telefonumdan kontrol ederek yanımda kalabalık oluşturmak istemezdim.
Listeye 6710 ve 6720'yi alma sebebim Qwerty klavye yerie sayısal tuş takımı kullanma isteği. Qwerty klavye mi yoksa sayısal tuş takımımı kullanmalıyım bu konuda kararsızım. Sayısal tuş takımlı. Carl zeiss lensli iyi bir kameralı ve çeşitli sensörlere sahip bir tuşlu veya Touch and Type sistemine sahip telefon olsaydı listme alırdım sanırım.
N97 kullanıyordum ancak dokunmatik kullanmamaya karar verdim. Lütfen listeden veya liste dışından bana dokunmamatik bir telefon önerisinde bulunununz.

Şiddetle tavsiye ederim güzel bir telefon. Herkez iş telefonu felan dıyor ama cok güzel telefon wi-fi olan yerde her işini yaparsın + tarayıcısı flash player desteklıyor