Dokunmamatik Telefon? (Aktif)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zymenn

Zymenn

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmamatik Telefon? (Aktif)
Arkadaşlar bir kaç gün içinde bir telefon almayı düşünüyorum. Şu ana kadar genellikle S60 alışkanlığım olduğu için yine Symbian işletim sistemli, Dokunmatik olmayan yani dokunmamatik bir telefon almayı düşünüyorum.

Almayı özellikle düşündüğüm modeler şunlar.

Hareket ivme ve ışık sensörleri olduğu için. 5MP Carl Zeiss lensli kamerası olduğu için ve 16 Gb harici belleğe destek verdiği için daha ön planda.

Yinede Kızılötesinin olmaması üzücü çünkü evime gittiğimde Televizyon, uydu alıcısı ve hdd oynatıcıyı telefonumdan kontrol ederek yanımda kalabalık oluşturmak istemezdim.

Listeye 6710 ve 6720'yi alma sebebim Qwerty klavye yerie sayısal tuş takımı kullanma isteği. Qwerty klavye mi yoksa sayısal tuş takımımı kullanmalıyım bu konuda kararsızım. Sayısal tuş takımlı. Carl zeiss lensli iyi bir kameralı ve çeşitli sensörlere sahip bir tuşlu veya Touch and Type sistemine sahip telefon olsaydı listme alırdım sanırım.

N97 kullanıyordum ancak dokunmatik kullanmamaya karar verdim. Lütfen listeden veya liste dışından bana dokunmamatik bir telefon önerisinde bulunununz.

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
Kızılötesi olayını bilmiyorum ama n86ya bir bakmalısın kesinlikle 8mp çift flaşlı kamera ve 8gb dahili hafızası var bir de amoled ekranı var müthiş parlak n86 öneririm :oke:

Starsley

E72 iş telefonu arkadaşın dediği gibi n86 olabilir yada 5730

Zymenn

Zymenn

Üye
    Konu Sahibi
@orhiorhuorhu hocam bu N86 pek bulunmuyor ve bir yerde 1400TL falan buldum şu anda. Neden böyle pahalı. 8den bile pahalı. Ben mi bulamadım. Bu ürünü sevdim aslında.

Bir de n71'in kamera performansı ile n72 arasında çok fark var mıdır? e72nin bir yerde video çekimini 640*480 de 30fps yazarken bir yerlerde 15 fps olarak görünüyor. Hangisi doğru anlayamadım.

Pazartesiye kadar telefonu alacam. Büyük ihtimalle de pazartesi salı olur. Bu zamana kadar bu topicde düşünceleriniz toplanmaya devam edrse sevinirim.

alicem123

alicem123

Üye
Şuanda kendim E72 kullanıyorum :) Şiddetle tavsiye ederim güzel bir telefon. Herkez iş telefonu felan dıyor ama cok güzel telefon wi-fi olan yerde her işini yaparsın + tarayıcısı flash player desteklıyor :) birde youtubeye girme programı var orjınalınde. Bildigin pc gibi, mesajlasma cok rahat qwerty klavyeyle ile :) Çok şekil bir telefon 10 mm kalınlıgı oldukca cok dıkkat cekıyor birde şarjı 5-6 gün gidiyor. Ben wifi,müzik,mesaj bunları yogun kullanmama ragmen 5-6 gün gidiyor ;)

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
En son baktığımda n86 820tl idi o da bayağı önce daha da ucuzlamıştır yani kamera performansı istiyosan e serisi pek düşünme bence nokia 5730xm bir de w995 gerçekten harika telefon kesinlikle bak bunlara

Zymenn

Zymenn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın üüretimi biten telefonlarına ulaşmak imkansız. Ancak ikinci el olanlara bakılabilir. Bence standart telefonlar içinde nokianın zirve telefonu n79 ama sıfırını bulamazsın. İkinci el olup garantisi devam eden bile zor bulunur. Hadi n79u geçtim Nokianın n97den önceki amiral gemisi n96 bile piyasada yok. İkinci elini bile bulmak zor.

Bu arada e72'nin 5mplik kamerası n97deki 5mp kamera ile aynı performansı verebilir mi? e72 ile e71 arasında 200tl fark var ve bu farka değer mi sizce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt