Doktor sizce nasıl birisi?

bak ben açıkca konuşan birisiyim darılmayacağını umaraktan hazır fırsat bulmuşken bir iki eleştiri de yapacağım

öncelikle fazlaca çocukca bazı davranışlar sergiliyorsun yani bazen bu fazla kaçıyor gibi onun haricinde sevdiğim kardeşlerimden birisisin

Tepkiler: doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
haklı olabilirsin abi kullandığım mahlalar hitap şeklim çok cıvık baştada dediğim gibi patavatsız dengesizin tekiyim sana hak veriyorum yalnız şu sıralar yediğim darbeler beni kendime getirmeye yetti çocukça derken ergence davranışlardan bahsediyorsan tabi evet olabilir.

Tepkiler: greenmile

Software95

Daha yeni yeni tanımaya başladığım birisi.Hemen hemen her konu hakkında bir fikri olan iyi birisine benziyor

dengesiz yada patavatsızsın gibi bir söylemde bulunmadım abim muhtemelen yaşının verdiği şeylerden bu şekilde davranıyor olabilirsin,belki bende senin yaşlarında öyleydim olabilir sadece gördüğümü söyledim boşver akışına bırak herşey zamanında güzeldir

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
patavatsız olduğumu başta ben belirttim yaşımın verdiği bişey olabilir evet kimi samimi buluyor kimi tersliyor kimide senin gibi sırtımı okşuyor en azından zaa lı xD li giriş çıkışlarım yok ama bundan sonra söylemlerim daha ciddi olacak abi yediğimiz darbeler fenaaa...

Tepkiler: HacKLess

bu konuda %100 katılıyorum "Aaa liseli ergen" diyende var gelip böyle sırtımızı okşayanlarda var . Tohturum haklı

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Ardına bakma doktoor, kader almaya geldi seni senden, bunu birdaha sorma doktoor...

aşırı heyecanlı(),mesajlarından gördüğüm kadarıyla hayatı ti'ye alan eğlenceli bir kişilik

Ya sen var ya sen tam kafa adamsın.

İlluminati konuşanlara gıcık olan birisi diye algıladım

DiaBLoS

Admin
Forumun doktoru . Neseli bir kardeşimiz . Maşallah .

herkesin yorumuna cevap var benimkine yok