metinios - - - Eklendi - - - :P: olmadı pardon :mahcup: iğrençti biliyorum :P:
cukuleaks Üye Ağaçtan düşen ekran kartı gibiydin gülüm okyanusta dalgalanan ekran kartıydın imza: Çiçekçi Ali Yenge vela vela velvela ...... Helveda bir adım önde..... since 1950
Ağaçtan düşen ekran kartı gibiydin gülüm okyanusta dalgalanan ekran kartıydın imza: Çiçekçi Ali Yenge vela vela velvela ...... Helveda bir adım önde..... since 1950
otostopçu Üye metin' Alıntı: i am best greek rapper ever :d Genişletmek için tıkla ... metinide transfer ettik beyler yunanistana
metin' Alıntı: i am best greek rapper ever :d Genişletmek için tıkla ... metinide transfer ettik beyler yunanistana
cukuleaks Üye ololooloölülülülül. LOLOLOLOLOL TROLOLOLOLO TROLOLOLOLO. DAktilo Time princess of .... boşluklavı dolduvalım ! uöak mğhendisi mode on. iyi geceler .... thasos praktos
ololooloölülülülül. LOLOLOLOLOL TROLOLOLOLO TROLOLOLOLO. DAktilo Time princess of .... boşluklavı dolduvalım ! uöak mğhendisi mode on. iyi geceler .... thasos praktos
cukuleaks Üye iyavuzoz' Alıntı: bize de versene biyudum Genişletmek için tıkla ... ahhahahahahahah gülmedim
cukuleaks Üye iyavuzoz' Alıntı: ben de gülmedim Genişletmek için tıkla ... Gülmedim Güldüm la güldüm gülmedim