Doğum Günün Kutlu Olsun Yasminoz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasminozz

Yasminozz

Üye
saoll kurtoğlu... ;)

FerreT

FerreT

Üye
Eski üyelerden Yasminozun Doğum gününü Kutlar Sıhhatli ve sağlıklı bi ömür geçirmesini dilerim ;)
Dileğim gerçek olmadı galiba :utan Şaka bi yana Geçmiş olsun çabuk iyileşip aramıza katılman dileğiyle...Umarım bu kabul olur:ehe

.buRCuuu (:

.buRCuuu (:

Üye
Nice MutLu yıLLaRa .. (:

serdar011980

serdar011980

Üye
Çok geçmiş olsun

Doğumgünün kutlu olsun

İstanbul buluşmasına kadar iyileşirsin inşallah [Tabii gelirsen:bilmem:)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hepinize tekrardan çok tşk ederimm doğum günümü kutladığınız için...araba kazasına gelince şimdi çok iiyimm çok şükür...sol omzumda ara sıra hafif sancılar mevcut hala ama Allah beterinden saklasınn...onun dışında turp gibiyim...gerçi şuan gribim ama olsunn... :D

thebora

Üye
geçmiş olsun çok üzüldüm kazaya,dikkat et yollarda...
doğumgünün kutlu olsun,nice yıllara

Yasminozz

Yasminozz

Üye
geçmiş olsun çok üzüldüm kazaya,dikkat et yollarda...
doğumgünün kutlu olsun,nice yıllara

tşk ederimm...1 ay geçti üstünden ama nesee....düşünmen yeter... ;) ;)

sana da tşk ederimm offline saoll... ;)

POWER

POWER

Üye
walla yeni gördüm yasminoz :(
Doğum günün kutlu olsun geçmiş olsun :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Geçmiş olsun allah böyle kazalar göstermesin.Nice yıllar.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
tşk ederimm saolunn ark.lar... ;) ;) ;)

önemli değil power şimdi yazman da yeterli..ne demişler geç olsun güç olmasınn... ;) :) :)

POWER

POWER

Üye
aramızda kalsın power=güç demek :D
Güçlü oldu :ehe

karides

Üye
Geçmiş doğum günün kutlu olsun; Bu arada da harbi geçmiş olsun arkadaşım, siteden uzak kalınca bir çok şeyi de kaçırıyor insan. Trafik kazası nedir iyi bilirim. Ben kaza yapan bir arabanın içerisindeydim :(

Yasminozz

Yasminozz

Üye
saoll karides..sana da çok geçmiş olsunn o zaman...

bende kazaya uğrayan bi tekil şahıs...direk arabanın çarpıp yere 2.80 yatırdığı kişi...gerçekten kötü bişii...hala arabalar yakalşırken bana ürküyorumm...uzun bi süre de geçiceğini sanmıyorum bu korkunun ama Allah bin beterinden korusun cümlemizi...yaşamak varmış böle bi kazayı... ;)

karides

Üye
saoll karides..sana da çok geçmiş olsunn o zaman...

bende kazaya uğrayan bi tekil şahıs...direk arabanın çarpıp yere 2.80 yatırdığı kişi...gerçekten kötü bişii...hala arabalar yakalşırken bana ürküyorumm...uzun bi süre de geçiceğini sanmıyorum bu korkunun ama Allah bin beterinden korusun cümlemizi...yaşamak varmış böle bi kazayı... ;)

Doğrudur, yaşadığım kazadan sonra yıllarca uçağa bindim. Uzun bir süre sonra dualarla otobüslere binmeye başladım. Anlıyorum seni. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Benim iyileşme sürecim "yaşımın genç oluşuna bağlı olarak" 7 yıl sürdü.

POWER

POWER

Üye
Abi kızın yüreğine indi ya 7 yıl...
Terapiyle geçer ya ;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
sağolasınn...ilk 1 haftam çok kötü geçti..ölüm korkusu yaşadımm hep.. :( :(

karides

Üye
Abi kızın yüreğine indi ya 7 yıl...
Terapiyle geçer ya ;)

Yok, benim durumu çok kötüydü. Tam 7 ameliyat sonrası ayaklanabildim. Şimdi bir problem yok; ama öncesini sormayın yani. Hacetepe üniv. hastanesinde çocuk psikologları tarafından rehabilite edildim. Burada Yasminoz'un içini karartmak yerine, onu anlayabildiğimi anlatmak istedim. Ölüm korkusu nedeniyle gözümü kapatamadığım geceleri hatırlarım. Burada psikolog yardımı çok ciddi fayda sağlıyor. Eğer aşamayacağınız bir sorunla karşılaştığınızı düşünüyorsanız, hayatta mutlaka göremediğiniz (ama bir profesyonel tarafından size tabakta sunulan) bir başka bakış açısı vardır, unutmayın..

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
Görmüşken kutlayalım dedim..Nice yıllara.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
vallaaa çok geçmiş olsun sana karides kardeş...verilmiş sadakan varmış...evet bu gibi durumlarda psikolog yardımı ii gelebilir bencede..ama benim ki çok şükür hafif yaralarla atlatıldı...kaza kötüydü ama Allah tarafından korundum sankii öle bişeydi yanii...kafamı çok kötü çarpabilirdimm ama işte reflex olarak demek ki direk kafamı havaya kaldırdımm..yüzüstü serildim yere...Allah kimsenin başına vermesin yaa...psikolojiside çok kötü..

tşk ederim tamer... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt