Sağolasın dostum iyi dileklerin için teşekkür ederim. Hep beraber inşallahMustafa abim , yeni yaşının sana huzur , mutluluk , sağlık ve bol kazançlar getirmesini diliyorum . İyi varsın ...
Hep birlikte nice güzel senelere inşallah ...
Saygılar .
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun![]()

Teşekkürler kardeşDoğum günün kutlu olsun ... (vallahi ne diyeceğimi bilemedim abimi desem amcamı desem.)
nasıl istersen fark yapmaz her türlü uyar.Sizlerle olmak güzel, teşekkür ederim kardeşim çok sağolAbim canimDogum gunun kutlu olsun iyi ki bizimlesin
![]()

Teşekkür ederim berke, iyiki varsın iyiki bizlerlesin seninde doğum günün kutlu olsun. Dalgınlık halidir hoş gör, listende okadar arkadaş var muhabbetin var sevenin olmazmı hiç herkez seviyordur severizde bundan emin ol.Dogum günün kutlu olsun abi benimde bugun doğum günüm aynı gün doğmuşuzama bir Allahın kulu gelipte berke dogum günün kutlu olsun demedi.Hiç sevenimiz yok be

Teşekkür ederim buket sevdiklerim hep benimledir kimisi uzakda kimisi yanımda, hep beraber inşallah. İyi dileklerin için çok sağol.sevdiklerinle beraber nice güzel yıllara Mustafa

Dogum günün kutlu olsun abi benimde bugun doğum günüm aynı gün doğmuşuzama bir Allahın kulu gelipte berke dogum günün kutlu olsun demedi.Hiç sevenimiz yok be
seninde doğum günün kutlu olsun sağlılklı mutlu senelere Berke
Doğum günün kutlu olsun Mustafa bir gün geç oldu kusura bakma nice senelere sağlıkla mutlulukla İnşaallah
hatırlıyorum Berke geçen sene Mustafanın konusuna yazmıştın ben sanada açmıştım doğum günü konususeninde doğum günün kutlu olsun sağlılklı mutlu senelere Berke
seneye konu açan Berkeyi unutmasın![]()
Teşekkür ederim sahra iyi dileklerin için sağolasın hep beraber inşallah.Nice sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmen dileğiyle Mustafa ....![]()
Teşekkürler iyi dileklerin için sağolasın hep beraberNice saglikli mutlu huzurlu basarili senelere...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Teşekkür ederim isa sağolasınmutlu yıllar mustafa abi![]()
Teşekkürler gökhan sağolasınmutlu yıllar abi
Estağfirullah dostum iyi dileklerin için çok teşekkür ederim nice huzurlu günlerimde sizlerle hep beraber inşallah.Hocam bu bölüme pek uğrayamıyorum kusura bakma...
Doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum dostum. Daha nice huzurlu, mutlu yıllar geçirmeni temenni ederim
Nice yaşlara![]()