Doğum Günün Kutlu Olsun MaxiCep!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Doğum Günün Kutlu Olsun MaxiCep!..
İlk Yayın Tarihi: 16 Aralık 2004

MaxiCep'in doğumundan, yani internet dünyasına gözlerini açışından bu güne 4 koskoca yıl geçti.
Ve MaxiCep 5. yılına adımını attı :)
4 yılda 500.000 üyeye ulaştı.
Ancak büyüme ivmesine bakacak olursak 5. yılını doldurduğunda burada, 1.000.000 üyeye sahip olacağız :)

Nice yıllara MaxiCep.
Teşekkürler Negative.
Ve emeği geçen tüm üyeler...

Ozan

Ozan

Admin
Emeklerimizin ve çabalarımızın boşa gitmediğini görmek her yönden çok güzel. Bunlar içerisinde yönetim kadromuz, değerli üyelerimiz bu olumlu gidişata eminim çok seviniyordur. Ben, 2004 yılından bu yana sitenin Genel Koordinatörü olarak, şu mesajı yazarken bile heyecanlanıyorum ve hala tek haneli mesaj sayıya sahip olduğum halini hatırlıyorum sitenin.

Büyümemiz, Google gibi dev bir arama motorunun bile 4 yılda fazlaca ilgisini çekmiş olmalı ki gün geçtikçe bize sonuçlarını veriyor...

Rakiplerimizin de ilgisini çekmiş olmalı ki, gün geçtikte maxicep.com daki bazı yapıları ve görselleri taklit etmekle uraşıyorlar...

Evet, Maxicep büyüyor ve aslında söyleyecek pek fazla birşey yok.
Uzun uzun yazmamamız da gerek.
Kısa ve anlamlı olmalı bu sefer sözler.
Zaten her zaman yeterince övdüğümüz de eleştirdiğimiz de oldu bunca yıl siteyi.

Ancak hep, her zaman herşeyde en iyi olmayı amaçlamış, öncelikli amacı ticari ve maddi beklentiler olmayan bu yapılanma, güçlü sevgi ve dostluk bağlarıyla birbirlerine bağlanmış insanlarla dolu. Belki sanal belki gerçek, tek ortak noktamız, sevdiğimiz için burdayız ve bu mesajı okuyorsunuz, hatta bende yazıyorum.

Geçtiğimiz 4 yılda, belki 3 kat büyümemiz gerekirken özellikle 2005-2006 yıllarında çok sorun yaşamıştık. Ancak o zamanlarda dahi yanımızda olan bizleri bırakmamış, daha sonra aramıza katılan, fedakarlık örneği sergileyen ve yeni üye olacak siteye katkı sağlayacak sadece varolan içeriği okuyup kaçmayacak tüm üyelerimize tekrar teşekkür ederek, Yönetim Ekibinin başındaki biri olarak, daha nice yıllara kesinlikle gideceğimizi, bunun için önümüze ne gelirse aşacağımızı, ne gerekiyora yapacağımızı söyleyebilirim.

Ayrıca , yeni yıla yine her yıl olduğu gibi ince elenip, sık dokulan ve yine hasta kalınacak, rakiplerin taklit etmeye çalışacağı yeni bir temayla gireceğiz. Yeni temayı, yılbaşında aktif etmeyi planladık

İyi Forumlar, Nice Yıllar ....

dreamnurse

dreamnurse

Üye
iyi ki doğdun maxicep iyi ki varsın ve iyi ki burdayım :pasta:
nice nice beş yıllarda hep beraber olmak dileğiyle...

jöly

Üye

doğumgünün kutlu olsun maxicep...emeği geçen herkese teşekkürler...

Solamente

Üye
Mutlu yıllar maxicep iyiki doğdun ....

Nice yıllara hep beraber....

dreamgirls

dreamgirls

Üye
hep beraber, maxicep ailesi olarak, nice yıllara... ;)
biz büyük bir aileyiz ve gün geçtikçe
de büyümeye devam ediyoruz...
emeği geçen herkese teşekkürler...
;)

c3r3n

c3r3n

Üye
Nice, nice yıllara maxicep...
Umarım yarının bugününden daha iyi olur :)

hidayet

hidayet

Üye
cevabım geç oldu ama nice yıllar maxicep diyorum :dgunu: :pasta:

eskisi gibi fazla aktif olamasamda kalbim hep sizlerle...

roLf'Us

roLf'Us

Üye
İyiki Doğmuş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt