Doğum günün kutlu olsun Anil-D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Başkanım nice yıllara :D

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
SHS

SHS

Üye
doğum günün kutlu olsun Anıl :)

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:pasta: Doğum günün kutlu olsun Anıl'cım. Mutlu yıllar.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Doğum günün kutlu olsun :)

• Beğen
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Nice senelere kardeşim :sarıl: :alkis: Mutlu yıllar :)

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
@Bahadir_fb @asigsasi @najanaja ben cagirmak istemezdim ama [emoji17] unuttunuz beni

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Doğum günün kutlu olsun Anıl :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
@Bahadir_fb @asigsasi @najanaja ben cagirmak istemezdim ama [emoji17] unuttunuz beni
unutmak ne demek :) iyide konu bugün açılmış daha biz ne yapıyoz ne ediyoz hiç sormuyon ben sabah 7 de işe bi başlıyom ahanda daha şimdi geldim öğlen mola falan yok. sen hemen bize damgayı vurmuşsun :D ayrıca hatırlatırım bundan 15 gün önce de benim doğum günümdü :islik ama ben kimseye beni unuttunuz demedim :D çünkü biliyorum ben unutulacak biri değilim :kop:sende değilsin. Biraz kendine güven artı şu smiley seçimini değiştir artık :D bunda sonra seni böyle görmek istiyorum :D:D:D

................DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KARDEŞİM NİCE MUTLU SENELER GEÇİRMEN DİLEĞİYLE.............

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
unutmak ne demek :) iyide konu bugün açılmış daha biz ne yapıyoz ne ediyoz hiç sormuyon ben sabah 7 de işe bi başlıyom ahanda daha şimdi geldim öğlen mola falan yok. sen hemen bize damgayı vurmuşsun :D ayrıca hatırlatırım bundan 15 gün önce de benim doğum günümdü :islik ama ben kimseye beni unuttunuz demedim :D çünkü biliyorum ben unutulacak biri değilim :kop:sende değilsin. Biraz kendine güven artı şu smiley seçimini değiştir artık :D bunda sonra seni böyle görmek istiyorum :D:D:D

................DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KARDEŞİM NİCE MUTLU SENELER GEÇİRMEN DİLEĞİYLE.............

[emoji17] Teşekkürler abi

• Beğen
Tepkiler: najanaja

MaxipmaN

Üye
doğum günün kutlu olsun anıl :)

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Nice mutlu yıllara:pasta:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt