Doğum Günü Yalanı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Doğum Günü Yalanı.
Kardeşimin kullandığı faturalı hatta dün doğum günüm olduğu için size 50 sms hediye ediyoruz diye bilgilendirme mesajı geldi. Kullanabilir miyim diye sormuştu bende kullan dedim.

Bu akşam güncel tutara bir baktım faturada, 50 sms ücreti yani 50*27 kuruş 13.5 lira tutar yazıyor. Bu ne demektir ya. İptal etmek için fatura çıktıktan sonra günlerce uğraşacağız yine!

Bedava diyorsan yazmayacaksın, gelecek ay faturam çıkacak buna itiraz edeceğim, itiraz için ücret ödeyeceğim düşülmeyecek ve zaman geçecek tekrar arayacağım falan derken burdan verdiğini iddia eden turkcell diğer taraftan zaten ücreti geri alacak!

Bu kadar da olmaz, istemiyorum ben hediye sms vs bana adam gibi faturamı versin, fazla yazmasın yeter!

• Beğen
Tepkiler: jjasminn

Ozan

Ozan

Admin
Ahmet fatura çıkmadan önce Turkcell onu ayarlar muhtemelen merak etme, ayarlamazsa iletisim kurarsın zaten.

Mesela örnek vereyim, iphone 3g paketinde olmama ragmen güncel kullanım tutarı sürekli artıyor benim sms gönderdikçe ve bazı yerleri aradıkça kafasına göre ancak fatura kesildiğinde böyle birşey olmuyor yani kampanya dahilindeki ( ki gönderilen sms ler pakete dahil ) tekrar hesaplanarak yazılıyor tahminimce öyle birşey olur sana da.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geçtiğimiz ay ücretsiz konuşmaları yazmışlar, faturada çıkmıştı itiraz ettim. Tam ödemeye 11 gün vardı. Bu süreçte 2 günde bir aradım ama hiç bir şey değişmedi. Faturayı fazla ödedim utanmadan bir dahaki faturadan düşeriz diyorlar.

Ben doğru düzgün harcadığımı ödemek istiyorum, ve fazla yazılana itirazla vs uğraşmak istemiyorum. 2 lira düşecekler diye 5 lira arama yapıyoruz...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ahmet abi bence her ihtimale karşı Turkcell 'i ara ve Kızgın tavır sergile ,bak nasıl düzeltiyorlar:ehe:ehe Çünkü başka dilden anlamıyor oranın sekreterleri..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Fatura kesilse bile hakkı çıkarsan sonraki faturandan düşerler. Benim başıma gelen bir olayı anlatayım (asıl suç bende sayılırdı ama yine haklı ben çıktım)

faturalı hatta geçtim 21 tl ile alo 480dk hediye ediyorlardı (nasıl hediye ise), neyse bende alayım dedim fatura kesim ayın 19u, kayıt mesajını yolladım onay isteyen mesaj geldi ama onaylamadım, kafam yatmadı bu ise diye müşteri hizmetlerini aradım fatura kesim tarihinden sonra hattiniza yüklenir dediler bana, iyi dedim ve onay mesajınıda yolladım, hemen hattıma tanımlandı şok oldum, sinirli bir şekilde M. H. aradım.

Ben: siz bana bu kampanya fatura kesim tarihinden sonra yüklenecek dediniz ama hemen yüklendi ve 2 gün sonra silinecek, 2 gün için ben size 21tl mi ödeyeceğim dedim

M.H. : Kontrol ediyorum, (dedi ve ne dese beğenirsiniz) hattiniza yüklenmemiş, buradan göremiyorum, fatura kesim tarihinizden sonra yüklenecek dedi
ben: tamam o zaman iyi günler. Dedim ve kapattım.

Ve fatura kesim tarihim geldi hesabıma göre 73tl civarında gelmesi gerekiyordu (22tl arama sms-18 tl 100 kontör-100mb iki paket 23tl-ve 25+25 kontör transfer 10tl=73tl) olması gerekiyordu ama fatura tam 93tl geldi ve o gün aradım şikayetçiyim dedim forum oluşturun, ben bu parayı ödemem. Hemen forum oluşturdular ve 3 gün sonra müşteri temsilcisi aradı beni ve şöyle dedi.
Bizim tarafımızdan size yanlış bilgi verildi, paketinizden 30dk kullanmışsınız ama, müşteri temsilcimiz size yanlış bilgi verdiği için paketinizin fiyatı olan 20 tl faturanızdan düşüleçek dedi. Ve iki gün sonra fatura 73 tl olarak düzenlendi. Müşteri hizmetleri ile yapılan görüşmeler çok önemli, kayıt altına alınıyor ve sonradan gerektiğinde dinleniyor ve sonuca varılıyor. Eğerki sen müşteri hizmetleri ile görüşme yaptıysan ara hakkını savun eğerki yapmadıysan sana gelen sms yi söylersin, hakkını geri alırsın mutlaka.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Doğum günün kutlu olsun Ahmet :)

Merak etme Turkcell'de haksızlığa uğramazsın mutlaka sorun çözülür :)

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
en iyisi hiç kullanmamak ......

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geçtiğimiz ay 2 lira fazla çıkan fatura için 14 kez aradım, gerçi 40 kontör iade aldım ama ara vs zaman kaybı sürekli. Neden ben uğraşayım adam gibi yazsın faturamı, bunu beceremeyeceklerse işleri ne?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Açıkçası benim doğum günümde bana gün boyu bedava konuşma hediye etmişti ama açtım sordum ne kadar limiti var, birşey demediler, bende 1dk bile konuşmadım.

imece iletişim

imece iletişim

Üye
kolay gelsin.......uyanık olmak lazım.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt