doğum günü hediyesi devam ediyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cannnnner

cannnnner

Üye
    Konu Sahibi
doğum günü hediyesi devam ediyor mu?
arkadaşlar 3 4 sene evvel turkcell kullanıcılarının doğum günlerinde çeşitli hediyeler( dakika, sms vs...) gibi hediyeler yolluyordu. bu olay hala geçerli mi ???

bungee

Üye
Faturalı hat kullanıcılarına abonelik yıllarına göre, (ilk yıllarda 50 sms, ilerleyen yıllarda gün boyu şebeke içi ücretsiz konuşma hediyesi) çeşitli hediyeler istemeden verilir.

Faturasız hat kullanıcıları, doğum günlerinde 4440532'yi arayarak doğum gününe özel hediyesini (50 normal kontör) talep edebilir.

cannnnner

cannnnner

Üye
    Konu Sahibi
Faturalı hat kullanıcılarına abonelik yıllarına göre, (ilk yıllarda 50 sms, ilerleyen yıllarda gün boyu şebeke içi ücretsiz konuşma hediyesi) çeşitli hediyeler istemeden verilir.

Faturasız hat kullanıcıları, doğum günlerinde 4440532'yi arayarak doğum gününe özel hediyesini (50 normal kontör) talep edebilir.

direk arayıp bugun doğum günüm kontör istiyorum mu dicem ?

bungee

Üye
direk arayıp bugun doğum günüm kontör istiyorum mu dicem ?

O sizin tercihinize kalmış, ister; bugün benim doğum günüm, 50 kontör göndersene hacı dersiniz, ister bugün benim doğum günüm, turkcell'in müşterilerine doğum gününde bir hediyesi olduğunu duymuştum nedir? diye olaya girersiniz.:oke:

cannnnner

cannnnner

Üye
    Konu Sahibi
hacı peki hat benim sütüme değil ama online işlem merkezinden kendi üstemeymiş gibi gösterdim bu bi sorun teşgil eder mi ?

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Benim de hat babamın üstüne kayıtlı ve de onun doğumgününde hep bedava konuşuyordum :):)

cannnnner

cannnnner

Üye
    Konu Sahibi
hadi yha bütün ümitlerim yıkıldı vallah. eyvallah bilader teşekkür ettim

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Niye yıkıldı ki. Sende gerçek doğum gününde ararsın. Benim 1.5 ayım kaldı. Üstüme kayıtlı 6 hazır kart ve 1 de faturalı hat var.

cannnnner

cannnnner

Üye
    Konu Sahibi
hat arkadaşımın üzerine onun doğum gününe daha 3 ay var ama benmkine 8 gün kalmıştı :(

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Peki üstüne olan her hat için istenebiliyor mu?

fow

fow

Üye
hedıyemı ne hedıyesı hanı nerde

maleguard

maleguard

Üye
edit...

WorLdSA

WorLdSA

Üye
yhaf benm faturalı hatta her dogum gunumde sms hediye geliyor..:)Ama konturluye gelmiyor sadece kuru bi doğm günü mesajı :):) olmaski böyle:D:D:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bugun banada mesaj geldi hat annemın ustune istesem verirlermi ya kontorum yok iyi olur :ehe

ilo53

ilo53

Üye
Benim babamin ustune 3 hat var yarnda dogum gunu alicm kntr kendime aticm

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ılk once ben aradım ama benı kabul etmedıler yasal hat sahıbı olursa hedıyemız var dedıler annemın ustune hat bende anneme arattırdım 50 kontorunuz hattınıza 24 saat ıcınde yuklenecek dedıler fakat ınsaallah normal kontordur nar kontoru falan olmasa ıyı olr:)

sA'

sA'

Üye
6 mayıs dogum günüm üzerime 4 hat var :)
saat başı arıyacagım yaşasın yüzsüzlük :D:D

eQooo

eQooo

Üye
kontürlü hattıma doğum günümde hiçbişey gelmedi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt