Doğru Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğru Nedir?

• Yanlış Olmayan

Kullanılan: 5 13.2%
  • İnandığım Şeyler

Kullanılan: 11 28.9%
  • Toplumca Kabul Görenler

Kullanılan: 3 7.9%
  • Bilimsel Bir Açıklaması Olanlar

Kullanılan: 5 13.2%
  • Hayatta Yaşanılan Herşey

Kullanılan: 1 2.6%
  • Doğru Diye Birşey Yoktur

Kullanılan: 12 31.6%
  • Bilemiyorum

Kullanılan: 1 2.6%

• Kullanılan toplam oy
    38
Ismayilov_Elcin

Ismayilov_Elcin

Üye
yanlis ve ya dogru her kisinin kendi cikari icin kabul etdigidi.

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Bir toplumun en mantıklı bulduğu düşünce veya davranıştır. Bundan dolayı bir çok gerçek yanlış gibi gözükerek göz ardı edilmiştir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İki nokta arasındaki uzaklık.

semihguney

semihguney

Üye
Doğru ile yanlış kardeştir .Biri olmazsa diğeri de olmaz .Bir şey ya doğrudur ya da yanlıştır .Insan doğru ile yanlışı ayırt edemez .Mutlaka hata yapar .Mesela bilimsel bi tez en başta doğru gözükür ,ama seneler sonra bu tez çürütülüp yanlışlığı kanıtlanabiliyor .Yeni oluşan tez de yanlış olabilir ,hiç bi zaman ınsan doğru bilgiye ulaşamaz .Doğru zanneder sadece .Ama Allah doğruyu yanlışı göstermiştir .Seçim yapmak da bize kalmıştır .

mfatihdil52

mfatihdil52

Üye
Herkesin inanıp onayladığı şeydir => DOĞRU
bence..

melancholy11

melancholy11

Üye
zor galiba :D

smbyncyz

Üye
yanlış bildiğimiz herşey doğrudur

restmod

restmod

Üye
Iki ucu sonsuza giden noktalar toplulugu :D

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Kişiye ve zamana göre değişir. Nesnelerden veya kişilerden bağımsız bir şekilde varolan şeydir. Ancak Doğru diye birşey yoktur. Olsa bile bilinemez bilinse bile başkasına anlatılamaz. :hmmm

Topal Pire

Topal Pire

Üye
"Herkes doğru insanı bulmak ister, yanılmamak için. Oysa kimse uğraşmaz, doğru insan olmak için"

[ Sigmund Freud ]

Metin MF

Metin MF

Üye
öznel gerçektir

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
inandığım şeydir

Puck

Puck

Üye
Geometrik terim

KırcalıHolding

Üye
yanlışı anlamamızı sağlayan şeydir.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
tek bir doğru yoktur

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Doğru aslında yanlış olmadan varolamaz.Yani yanlış olmasaydı doğru diye birşey olmazdı. O yüzden doğru diye birşey yoktur sadece yanlışlıkların yanlışı vardır.

Invoke

Invoke

Üye
Doğru vardır, ve herkesce kabul görmese de doğru olan doğrudur yanlış olan yanlış, doğruyu kabul etmeyenlerin kendisi yanlıştır ama bu yanlışın farkında değillerdir.
Bu arada benim doğru tanımım seçeneklerde yok. Oy kullanmadım

- - - Eklendi - - -

Doğru aslında yanlış olmadan varolamaz.Yani yanlış olmasaydı doğru diye birşey olmazdı. O yüzden doğru diye birşey yoktur sadece yanlışlıkların yanlışı vardır.

Aslında doğru olmayanlar yanlıştır. Yanlış olmayanlar da doğru ama bazen insanoğlu doğruyu yanlış sanar. Bazen de doğruyla yanış birbirine girer, vatandaşın kafası karışır.

by-pegasus

Üye
bu ne doğrunun içine yalanda gaçıyo :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Doğru vardır, ve herkesce kabul görmese de doğru olan doğrudur yanlış olan yanlış, doğruyu kabul etmeyenlerin kendisi yanlıştır ama bu yanlışın farkında değillerdir.
Bu arada benim doğru tanımım seçeneklerde yok. Oy kullanmadım

- - - Eklendi - - -

Aslında doğru olmayanlar yanlıştır. Yanlış olmayanlar da doğru ama bazen insanoğlu doğruyu yanlış sanar. Bazen de doğruyla yanış birbirine girer, vatandaşın kafası karışır.

Bu ikisinin Paradoxunu çözemiyoruz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt