Doğal Saç Boyaları | Bitkisel Saç Boyaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Doğal Saç Boyaları | Bitkisel Saç Boyaları
Doğal Saç boyası , bitkisel saç boyası, doğal saç boyaların faydaları, bitkisel saç boyalarının faydaları, doğal saç boyası nedir, bitkisel saç boyası nedir, hangi boyalar bitkiseldir, hangi boyalar doğaldır, bitkisel boya ne kadar zaan gider, doğal boya ne kadar süre kullanılır,

Saçlara zararsız olduğunu söylenen ve birçok kişinin de merak ettiği bitkisel yani doğal saç boyaları hakkında aklınıza takılanalrı buradan öğrenebilirsiniz. Saçlardaki beyazları kapatmak ve saç renginden sıkılıp başka bir renk tercih edenler için saç sağlığınıda koruyan bitkisel boyalar tercih edilir.

İçerisinde zararlı kimyasallar bulunmuyor. Bitkisel boyalar bu boyalardan biraz daha farklıdır. İçeriğinde amonyak bulunmaz. Alerjik riski azaltır. Saçları besleyen A ve C vitaminleri bulunur. Cilde bulaştığında ciltte iz bırakmaz. Beyazları kapatır.




Doğal ve bitkisel saç boyaları ne kadar dayanır

Doğal boya 12-24 şampuanlamaya kadar dayanıyor. Fazla köpürmeyen organik şampuanlar kullanabilirsiniz. Bitkisel boyalar da 12 şampuanlamaya kadar dayanır.

Doğal ve bitkisel saç boyalarını kimler uygulayabilir

Doğal boyayı saçları hasar görmüş, saç rengini yenilemek, beyaz telleri kapamak isteyen kadınlar kullanabilir. Saç renginden çabuk sıkılan ve değişim arayanlar için ideal. Bitkisel boyayı saçına parlak bir renk vermek ancak peroksit ve amonyaka maruz kalmak istemeyenler kullanabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt