powerburn
Üye
DMELODI Rezilliği!
Merhaba arkadaşlar telefonuma mesaj olarak DMELODİ isimli firmanın reklamı sürekli geliyordu ve ben tıklamamaya özen gösteriyordum. Geçende kardeşim telefonumu kurcalarken bu DMELODİ reklamına tıklamış tıkladıktan sonra -10 kontörüm oldugu için '' Yeterli kontörünüz bulunmamaktadır, lütfen daha sonra tekrar deneyin'' benzeri 3 tane mesaj geldi. Bende lütfen daha sonra tekrar deneyine bakıp ''İyiki kontörüm yokmuş!'' dedim. Bu sabah telefonuma 100 kontör aldım -20 kontörüm kaldıgı için 80 olarak yansıdı yükledigimde yüklemenin üzerinden 1 dakika geçmeden 3 tane servis mesajı geldi ve kalan kontörüme baktıgımda 0 yazısını görünce şoke oldum.
Bu konuyla ilgili ilk önce internette araştırma yaptım, pek çok kişinin başının bu sebepten agırdıgını öğrendim. TURKCELL'i aradıgımda bunun kendilerinden kaynaklanmadıgını söylediler, DMELODİ adlı kuruluşu arayıp iptal ettirmek isteyenlerin basit bir tıkla olan abonelikleri iptal edilmiyor, her kontör yüklenişinde kontörünü yiyip bitiriyor.
Şuanda ne yapacağımı düşünmekteyim, daha önce başına bu tip bir durum gelen varsa yardımcı olabilir mi?
Bu konuyla ilgili ilk önce internette araştırma yaptım, pek çok kişinin başının bu sebepten agırdıgını öğrendim. TURKCELL'i aradıgımda bunun kendilerinden kaynaklanmadıgını söylediler, DMELODİ adlı kuruluşu arayıp iptal ettirmek isteyenlerin basit bir tıkla olan abonelikleri iptal edilmiyor, her kontör yüklenişinde kontörünü yiyip bitiriyor.
Şuanda ne yapacağımı düşünmekteyim, daha önce başına bu tip bir durum gelen varsa yardımcı olabilir mi?