DMELODI Rezilliği!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

powerburn

Üye
    Konu Sahibi
DMELODI Rezilliği!
Merhaba arkadaşlar telefonuma mesaj olarak DMELODİ isimli firmanın reklamı sürekli geliyordu ve ben tıklamamaya özen gösteriyordum. Geçende kardeşim telefonumu kurcalarken bu DMELODİ reklamına tıklamış tıkladıktan sonra -10 kontörüm oldugu için '' Yeterli kontörünüz bulunmamaktadır, lütfen daha sonra tekrar deneyin'' benzeri 3 tane mesaj geldi. Bende lütfen daha sonra tekrar deneyine bakıp ''İyiki kontörüm yokmuş!'' dedim. Bu sabah telefonuma 100 kontör aldım -20 kontörüm kaldıgı için 80 olarak yansıdı yükledigimde yüklemenin üzerinden 1 dakika geçmeden 3 tane servis mesajı geldi ve kalan kontörüme baktıgımda 0 yazısını görünce şoke oldum.

Bu konuyla ilgili ilk önce internette araştırma yaptım, pek çok kişinin başının bu sebepten agırdıgını öğrendim. TURKCELL'i aradıgımda bunun kendilerinden kaynaklanmadıgını söylediler, DMELODİ adlı kuruluşu arayıp iptal ettirmek isteyenlerin basit bir tıkla olan abonelikleri iptal edilmiyor, her kontör yüklenişinde kontörünü yiyip bitiriyor.

Şuanda ne yapacağımı düşünmekteyim, daha önce başına bu tip bir durum gelen varsa yardımcı olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: serotonin

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun ... Başıma çok geldi ancak dmelodi değil bir link gelmişti +18ile ilgili ben siliyorum o yeniden geliyordu sinirime dokunuyordu bir gene gelmişti eve birisi gelmişti o arada da tel i cebime koymuştum cebimdeyken o linke girmiş abonelik başlamış 5o kontorum hattımdan tahsil edilmişti kfr ettm..geçtm . .o kadar ***** misim aboneliği iptal etmeden kontor yükledim 3hafta sonra mesaj geldi bir kaç link aynen senin gibi ekranda -2o i görünce çıldırdım turkcell i aradım bi numara verdiler aradım iptal ettirdim ama müşteri temsilcileri de çok uyanık tel i suratıma kapatıyorlardı .. ALLAH tan sözden anlayan bir beyefendi çıktı iptal ediverdi.. sende ara bi arkadaşım gereken yere yönlendireceklerdir...

morfrap

morfrap

Üye
Hacı tek çare hattı başka operatöre taşımak. Aynı olay başıma geldi, müş. hizmetleri ilgilenmeyince avea ya geçtim. Kurtuldum.

sA'

sA'

Üye
Turkcell extralara git hattın yasal sahibi isen üyelikleri kaldırıyorlar.

ilo53

ilo53

Üye
bana fıxofundan oldu turkcell extradada bırsey yapmıyo turkcelle alakalı degıl benımde 108 kntr gıttı

--------------- Ekleme ---------------

benım arkadasım j700 oyun oynuyodu oyun tam ınmemıs oyunu ındırdı 250 kntr fazla borc vardı 100 kntr gıttı sonra turkcell tasıdı kntr yukledı gıtmedı en ıyısı aveaya sonra donersın turkcell

powerburn

Üye
    Konu Sahibi
DMELODI servisini aradım, yüzsüzce bana tam kontör yükledigim saatleri vererek toplam 8 video talebinde bulunulmuş dendi isterseniz bunu Turkcell müşteri hizmetlerinden bakabilirsiniz dendi Turkcell'i aradıgımda o saatlerde mesajın çekilmedigini, 32x3 ten toplam 96 kontörün hattımdan çekildiği söylendi.

DMELODI servisinden 5 video daha borcum oldugu söylendi 32x5 ten 160 kontör borcum oluyor buda. Ben böyle iş görmedim bir reklam mesajına yanlışlıkla tıkladıktan sonra başına bunların gelmesi, gerekli yeri aradıgındada pişkince cevaplar verilmesi beni çıldırttı. Artık tek çare hattımı değiştirmek olacak.

serotonin

serotonin

Üye
İstenmeyen reklam mesajlarını engelleme

Cep telefonunuza olur olmaz zamanlarda gelen reklam mesajlarından dertli iseniz çözümü var. Telekomünikasyon kurumu bu işe el attı ve şimdi tüm gsm operatörleri eğer siz isterseniz bu mesajları engellemek zorunda. Engelleme içinde para talep edemeyecekler. Teknik olarak engelleme sadece toplu mesaj servislerine uygulanabiliyor. Eğer firma size direkt mesaj atıyorsa tek çareniz hukuk yoluna gitmek.
Turkcell Mesaj Seç
Eğer Turkcell hattınız varsa, istemediğiniz bir reklam mesajı geldiğinde 3 gün içerisinde bu mesajı 2780 numaraya iletirseniz bu mesajı gönderen firma bir daha size mesaj gönderemez.
Veya 757 27 80 numaradan belli konulardaki mesajları engelleyebilirsiniz.
O da olmadı 444 0 532 yi arayıp çıkan operatörden sözlü olarak engelleme yapılmasını talep edebilirsiniz.
Avea Reklam mesajları
Eğer Avea hattınız varsa, Avea kampanya bilgilerini engellemek için kısa mesajla
iptal kampanya yazıp 7672 gönderin
reklam mesajlarını engellemek için
iptal reklam yazıp 7672 gönderin
Vodafone SMS Engelleme
Eğer Vodafone hattınız varsa, istenmeyen reklam mesajlarını engellmek için 444 0 542 yi arayıp operatöre ulaşın ve istenmeyen mesajların engellenmesini talep edin.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu gibi oyun melodi servislerinin operatörlerle anlaşması vardır. Eğer anlaşma olmasa senin hattından kontör çekmeleri imkansız. Bu yüzden turkcell aboneliğini iptal edemez ama anlaşmaları olduğu için gerekli yönlendirmeleri yapmak zorundadır. Önceleri hattında yeterli kontör yoksa içeriği indiremiyordunuz, sonradan uyanıklık yaptılar ve kontorunuz olmasa bile sonradan yüklediğiniz zamanda taksitle alıyorlar.
Benim başıma da gelmişti. Numaramın sonu 61 (trabzon) olduğu için kıyamadım ve 108 kontöru ödedim. Numara taşıma olsaydı kontörü vermek zorunda olmazdım. Biraz zor olacak ama numaranı taşı sonra tekrar dönersin turkcelle. Böylece borçtan ve abonelikten de kurtulursun. Aksi taktirde aboneliğin iptal edilebilir ama borcun varsa bunu ödemek zorunda kalırsın.

armos456

Üye
herkeste aynı sorun

isyankar16

Üye
kardeşim durumunu çok üzüldün aynı olay benim başıma geldi ben faturalı hat kullanıyom hesapda bana oyun yollamışlar 45 saniyede ben fazladan 55 tl fazla para ödedim.bende gidip turkcell hesap sordum biz bişe yapamayız dediler bende tüm turkcellden gelen mesaj servislerini kapattırdım şimdi rahatım.her hangi bir firma reklam amaçlı veya turkcell reklam amaçlı hiç mesaj almıyorum kafam rahatım.hiç düşünmüyom o gelicek diye.aslında turkcell bi yeni hat alırken açık kapalı olmasını sölemesi lazımmış fakat kusura bakmayın şer*****lerin işine geliyor.hani derler ya yalancını şahidi şıracı derler ya o misal. bi sefer turkcell kimin yalancı düzenbaz milletin parasını çalan biri.ama mecburen çekim olayından dolayı kullanıyoz.sen en iyi yeni bi hat al alırkende tüm reklam mesajlarını kapattır başın ağrımasın.SAYGILARIMLA

kurt42

Üye
bu sorun benimde başıma kaldı, hergün aynı saatte hesabınızda yeterli kontör bulunmamaktadır,sonra tekrar deneyiniz mesajı geliyordu.Vodafone'la sürekli bu sorunu çözmek için bağlantıya geçtim fakat çözmediler.
Bu yüzden bu tarz sorundan kurtulmanın tek yolu numaranızı başka operatöre taşımak yoksa kontör yüklediğiniz anda hesabınızdan indirirler

zulal77

Üye
Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun ... Başıma çok geldi ancak dmelodi değil bir link gelmişti +18ile ilgili ben siliyorum o yeniden geliyordu sinirime dokunuyordu bir gene gelmişti eve birisi gelmişti o arada da tel i cebime koymuştum cebimdeyken o linke girmiş abonelik başlamış 5o kontorum hattımdan tahsil edilmişti kfr ettm..geçtm . .o kadar ***** misim aboneliği iptal etmeden kontor yükledim 3hafta sonra mesaj geldi bir kaç link aynen senin gibi ekranda -2o i görünce çıldırdım turkcell i aradım bi numara verdiler aradım iptal ettirdim ama müşteri temsilcileri de çok uyanık tel i suratıma kapatıyorlardı .. ALLAH tan sözden anlayan bir beyefendi çıktı iptal ediverdi.. sende ara bi arkadaşım gereken yere yönlendireceklerdir...
arkadaşım benimde aynı oldu bi web siteden hallede bilirsiniz dedi web siteide veriim bu siteden hallede bilirsiniz dediler eee baqtım site açılmıoo içimden öle küfür bastım kii ne kadar mallar .:off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt