Dma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ınferno

ınferno

Üye
    Konu Sahibi
Dma Sorunu
Şimdi arkadaslar ben pc'de cd kopyalarken nero pc dma ayalarlarında değil diye bi hata verdi ve yeniden başlatın düzelicek falan filan yazdı ama başlatıncada düzelmedi. Bende aygıt yöneticisinde IDE/ATA/ATAPI denetliyicisinden ayarlarına baktım ordada dma kullanılabiliyorsa seçili ama pıo modu kullanılıyo yazıyo. Ben bunu nasıl düzeltebilirim fazlada bilgim yok bu konuda yardim edebilirmisiniz.

RockFord Fosgate

Üye
kardes heralde nero nun ıcındekı dosyalardan bırınde problem war!en saglıklısı nero yu sılıp tekrar yuklemek yada unınstall da repair secenegı warsa tamır etmen!

ınferno

ınferno

Üye
    Konu Sahibi
neroyuda silip yükledim ama düzelmedi yaww cd yazmak çokk yawaşladı bunun yüzünden

sas

Üye
<div class='quotetop'>(ınferno &#064; Feb 18 2006, 09&#58;01 PM) [post=281676]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Şimdi arkadaslar ben pc&#39;de cd kopyalarken nero pc dma ayalarlarında değil diye bi hata verdi ve yeniden başlatın düzelicek falan filan yazdı ama başlatıncada düzelmedi. Bende aygıt yöneticisinde IDE/ATA/ATAPI denetliyicisinden ayarlarına baktım ordada dma kullanılabiliyorsa seçili ama pıo modu kullanılıyo yazıyo. Ben bunu nasıl düzeltebilirim fazlada bilgim yok bu konuda yardim edebilirmisiniz.
[/b][/quote]

bios tan kaynaklanıyo olabilir bios a girip primary ide seçeneğine bir bakarsanız sanırım sorun çözülür

angelscafe

angelscafe

Üye
cd-rom ve cd-rw ı hiç yerinden söktün mü bozulmadan önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt