DLNA sunucusu play station 3 bağlantı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
DLNA sunucusu play station 3 bağlantı sorunu
Arkadaşlar anna zamanında çok sık olarak kullandığım play to uygulamasını sorunsuz bir şekilde ps3te kullanıyordum.. sunucuyu açar açmaz ps3 görürdü anında.. Bugün bellede denedim ve hüsranla karşılaştım.. Sunucu açılmıyor, wi–fi açık olmasına rağmen ağa bağlanın deyip duruyor, annadayken böyle bir şey demezdi şimdiyse bağlanmaya çalıştığımda "bağlanılamadı" diyor.. Kafayı yiyeceğim yardımcı olursanız sevinirim..

_ardaa

_ardaa

Üye
Önce wi-fi ağına elle bağlanmayı dene daha doğrusu elle bağlantıyı kur wi-fi bağlansın öyle aç play to uygulamasını

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce otomatik buluyordu "search media" dediğimde.. Manuel deneyelim bir de bakalım sonuç ne olacak.. :)

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
Ps3 üzerinden wireless bir modem üzerinden başlatılabiliyor, yani sunucu açılmadığı için bağlantı kuramıyorum, yine çıkmazdayım :(

_ardaa

_ardaa

Üye
Sen telefonda ki videoları mı paylaşacaksın bağlantılarda media server kapalı olarak başlıyor belle de.

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
Video ve fotoğraflar ı.. Niye böyle oldu hiç anlamıyorum ya..

_ardaa

_ardaa

Üye
Belle'ye geçtiğimden bu yana hiç denemedim akşam denerim belki genel bir sorundur.

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
Sonucu bekliyorum..

_ardaa

_ardaa

Üye
Denedim sorun yok sadece bir defa cihazlar birbirlerini görmedi onda da herşeyi kapatıp açtım düzeldi yani problem yok bende dlna ile ilgili.

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
Denedim sorun yok sadece bir defa cihazlar birbirlerini görmedi onda da herşeyi kapatıp açtım düzeldi yani problem yok bende dlna ile ilgili.

nasıl birbirine bağladın detaylı anlatabilir misin? Ps3ünün sürümü kaç? Dlna oynatıcının sürümü kaç? Kafayı yiyeceğim yoksa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt