• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

dj sesi ekleme

Sponsorlu Bağlantılar

KoKaLa

Üye
fl studşo war kardes yazdıgın kelimeyi okuyo ordan jingle yapabilirsin ;)

liwerno

Üye
KARDESSSSIMM SEN KENDINN MIC DEN KAYDETTT DJJ OZGURRRR DIEEE SONRA Voice Changer İSİMLLI PROGRAMDANN ISTER BAYAN SESI ISTER ADAM SESI ISTERSE BEBEK SESIII OLARAK CIKAR SES TONUYLA OYNUOSUN YANI ISTEDIN SESI VERIOO SNA YARDIMCI OLDUMSA NEMUTLUU (dj yasuu)

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
KARDESSSSIMM SEN KENDINN MIC DEN KAYDETTT DJJ OZGURRRR DIEEE SONRA Voice Changer İSİMLLI PROGRAMDANN ISTER BAYAN SESI ISTER ADAM SESI ISTERSE BEBEK SESIII OLARAK CIKAR SES TONUYLA OYNUOSUN YANI ISTEDIN SESI VERIOO SNA YARDIMCI OLDUMSA NEMUTLUU (dj yasuu)

ilgilenmen yeter kardeşim:bigstar: deniycem olur inş.

cangürel

cangürel

Üye
virtual dj indir sora ordan bölümler var şimdi 1 e basınca kısa 5 saniyelik şarkı fln çalar snde oraya kayıt yapıp mesela bn dj exes yaptım şarkı çalarken bas 5 e dj exes fln

producertuncay

producertuncay

Üye
Ben genelde Jingle için Audacity prosunu kullanıyorum. Önce sesi kaydedip sonra yankı verip kalınlaştırıyorum (DJ Tuncay) Sonra bunu Fl veya MAGIX Music Maker ile müziğe ekliyorum.
Not şarkı fena deyil ama hala öğrenmen gerekenler var

DJ olmak istiyen benimle irtibata geçsin :D DJ reggea ile yardımcı olabiliriz

woxy_21

woxy_21

Üye
kardes morpwox diye program wasr onu all

lazyboy

lazyboy

Üye
adam mix yapıo ama dj özgür ekleyemiyo hll:pro:

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
jingle çok önemli bişi değil aslında uğrassam illaki bende remixlerime koyarım kimse jinglelarla meshur olmaz yaptıgın sarkıya göre değişir ancak emre serini goruyoz işte her şarkısında serin kontrol arabada çalamazsın rezalet;)

producertuncay

producertuncay

Üye
Bana göre jingle çok önemli bir şarkı yapıyorsun jingle yok adamın biri çıkoyor ve diyor bu şarkıyı ben yaptım peki kendi yaptığını nasıl kanıtlayacan :D Eğer şarkıda jinglen olsaydı kolayca kanıtlaya bilirdin:D

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
İyi Sen Koy İşte Arkadaşım Ben Fikrimi Söledim Ama Benim Şarkılarımda Olamaz....

turkish_rapp

Üye
arkadaşlar sesi müzikten ayıran bir program arıyorum ltfn yardımcı olurmusunuz. Müzik yapıyorum. müzikleri almam gerekli nasıl bulabilirim öyle programı? lttfn yardım. adresim.: kadersiz.09@hot..

dogandoganay

dogandoganay

Üye
yapamazsın onların özel programları var şarkının içinde remix yapabilmen için lisanslı üğrün alman lazım varsa okadar paran al orda istediğin her şeyi yaparsın

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
:locked:

Üst Alt