Dizimag Yine Gitti

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Sacma sacma konusmayin. Herif'in sitesinin Alexa siralamasi 1904, gunluk kazanci 7.000 tl. Vergi vermiyor, hicbir dizinin telif hakkini almamis. Hicbir maliyeti olmadan binlerce lira kazanan bir adami savunuyorsunuz. Butun dizilerimi Dizimag'den izlerdim. Kapanmasina uzuldum ama yaptiklarini savunmuyorum. Cok da iyi olmus.
Söylenecek başka bir şey kalmamış :good:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Kaynak var mı? Doğru olduğuna dair?

maktama

maktama

Üye
Günlük kazanç 7000tl, toplam kazanç 8.500.000(eski parayla 8buçuk trilyon)tl yazıyordu yapılan haberde. Bence kapatılması normal.

Kaynak:

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Yazık.. Hem iyi hem kötü oldu şuan.. Diğer siteler kapanmazsa oradan devam ederiz artık onlarda giderse kapatılamayan torrent var.

erhank98

erhank98

Üye
warner bros dava açmış benim bildiğime göre.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
dizimag4.com açık şuan ama tam hizmet vermiyor
dizimag5.com yapım aşamasında

geri geliyor :D açılınca hemen dizilerimi indirip yedekleyeyim bari

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Dizimag4 fake site. :ehe

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
dizimag4 başka siteye yönlendiriyor iletişime tıkla kopya olma ihtimali yüksek dizimag4 ün

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
9 a kadar olanlardan birini açacaklarmış facebook sayfasında okudum 5 i açacaklar sanırım

Kabız Civciv

Üye
üuiüuüauğıüıuiü

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Dizimag Facebook sayfasinda son paylasim agustostaymis.bosuna hayal kurma acilmayacak iste. yabancidiziizle1.com var. Ac oradan izle. Acikcasi Dizimag'den kat kat kaliteliymis. Benim Dizimag'de bulamadigim unlu bir suru dizi var yabancidiziizle'de... Dizimag yaninda halt etmis yani...

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Siz başka sayfaya bakmışsınız belli ki en son ayın 9 unda paylaşılmış bi dizi binlerce de yorum var
Ne zaman açılır bilmem ama ben dizilerimi oradan izliyordum oradan izlemek isterim yine

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Açılmaz gibi :hmmm

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Madem açılacak diyorsun o açılan kapanmayacak mı? :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Evet yanlis sayfaya bakmisim. Simdi asil resmi sayfasina bakiyorum ve senin de dedigin gibi son gonderi 9 Aralik'ta. Nereden cikar dizimag5 olarak acilacagini merak ettim. Ne twitter ne de facebook sayfasinda duyuru yapilmamis zaten. Dizimag4, Dizimag5 gibi siteler de insanlari kandirmak icin baskalari tarafindan alinmis domainler. Daha cok beklersin acilmasini... Mahkemeyle kapatilmis bir site soz konusu. İsin ucunda telif hakki, hapis falan var. O kadar kolay zannetme siteyi tekrar acma isini...