Haber dizi.matik uygulaması

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bazi diziler eksik ve sanki tasarım çok basit kalmış gibi

Geribildiriminiz için teşekkür ederim. Güncellemelerle bu basitliği ortadan kaldıracağız. 1 günde hazırlanan ve markete gönderilen bir uygulama oldu ve fazla tasarım anlamında çalışamadım. Anasayfa dışında kalan dizi, sezon ve bölüm sayfalarıyla ilgili çalışmalarımız yakında şekillenecek.

//Bu arada @Sensation isim için çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın gecikme için.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Tepkiler: ceza87

beats

Üye
Uygulama basit arayüzle daha iyi kullanışı kolay, kategoriye alınırsa ve harf sıralaması da olursa güzel olurdu. Uygulama güzel elinize sağlık, turkweb.tv kullandınız sanırım kaynak olarak fragman açıyor ama dizi olarak bölüm açamadım siteden kaynaklı sanırım pcde de geç açıyor, bir de bölüm silinmiştir diye bir hata veriyor bazen şimdilik böyle kolay gelsin.

Tepkiler: kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi

Evet doğru diyorsunuz. Hakkımızda kısmında telif ihlalini önlemek adına her zaman yararlandığımız firmalara yer veriyoruz. Sanırım API sisteminin yaygınlaşamadığı ve ücretsiz olamadığı bu ülkede "vasat" bir API desteğiyle dizi portalının bir karışımı bu firmadır. Eski bazı bölümlerde silinmiş hatası vermesi sunucu taraflı silinmeden ötürüdür. Geribildiriminiz için teşekkürler.

Tepkiler: beats
elinize sağlık güzel olmuş ( kurtlar vadisi ) gbi diziler eksik güncelleme yaparak eksiklikler giderilir ve sizden bu programa birçok özellikler gelmesi ni beliyorum şimdiden kolay gelsin

elinize sağlık güzel olmuş ( kurtlar vadisi ) gbi diziler eksik güncelleme yaparak eksiklikler giderilir ve sizden bu programa birçok özellikler gelmesi ni beliyorum şimdiden kolay gelsin

kesasd

Üye
    Konu Sahibi

Beklentileriniz ile ilgili bizi bilgilendirirseniz sevinirim. Gerek özel mesaj gerekse mail adreslerimizden bizimle temasa geçebilirsiniz. Geribildiriminiz için teşekkürler.

Bu uygulamanın yanı sıra, yeni oyun da çok yakında diyelim mi artık @kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Tepkiler: bulutsuzgece

Sensation

Emekli Yönetici
Elinize sağlık, güzel olmuş uygulama.