Haber dizi.matik uygulaması

esas adam akıllı yabancı dizi izleme uygulaması yok keşke olsa

Tepkiler: kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
KIZILELMA varsa tamamdır bu program en kısa zamanda bekliyoruz hocam..
bir de indirme mümkün mü acaba hani wifi bulduğumuzda indiririz sonra izleriz malum mobil veri ile olacak iş değil bu

Henüz indirme ayarı yok. Sadece izleyebiliyorsunuz. Güncellemeyle vermeyi düşünüyorum. Sanırım ilk güncellemesi fazla yenilik getirecek Çevrimdışı da izleyebileceksiniz bu sayede.

DiziFun fena değil aslında. Daha enteresan bir isim olabilir. Uçuk ve saçma da olsa güzel durabiliyor bazı isimler

jepaq

Üye
diziler hangi kaynaktan izlenecek. telif hakkı nedeniyle bazen silinebiliyor..bir de tek parça halinde mi olacak yoksa part 1 part2 şeklinde mi ?

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
diziler hangi kaynaktan izlenecek. telif hakkı nedeniyle bazen silinebiliyor..bir de tek parça halinde mi olacak yoksa part 1 part2 şeklinde mi ?

Bölümler tek parça halinde normal ve hd olmak üzere izlenebilecek. Eski bazı dizilerin bölümleri sunuculardan silinmiş maalesef. Veri çektiğimiz sistem bize ait değil. Fakat telif alınmış firma tarafından. Sıkıntı olmayacaktır. Firmadan verileri çektiğimiz için sunucu taraflı müdahele imkanımız da yok.

Son düzenleme:
Tepkiler: bulutsuzgece
teşekkürler bekliyoruz bakalım
isme gelince naçizane önerim: diziseyri veya dizikeyfi..
karar sizin

Öncelikle hayırlı olsun , böyle uygulamalar kullanıcılar için çölde su olacaktır.

Smart Tv uygulamanız da sürekli hatayla karşılaşıyorum, en yakın zamanda sizinle iletişime geçeceğim.

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Şu isim nasıl sizce "dizi.trend"?

Öncelikle hayırlı olsun , böyle uygulamalar kullanıcılar için çölde su olacaktır.

Smart Tv uygulamanız da sürekli hatayla karşılaşıyorum, en yakın zamanda sizinle iletişime geçeceğim.

Geribildiriminiz için teşekkür ederim. En kısa zamanda ilgili sorun için bir posta bekliyorum. Genellikle Ruslar bu konuda ilgili. Uygulamalar ile ilgili sıkıntı durumunda geliştiriciyle iletişime geçilirse sizin için değil aynı sorunu yaşayan herkes için yararlı olur. Tekrar ilginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

sekajmer

Üye
Teşekkürler . elinize emeğinize sağlık.

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
"Her zaman izle" nasıl sizce ?

İsim seçerken şunu istiyoruz arada mümkünse "." olmalı ve iki parçayla işi bitirmeli. Şu da iyi esprisi olur en azından "izleyor.tv"

Örnek: dizi.tren, mix.tv, brahim.okumus gibi

Uygulama adı olarak "EPISODER" nasıl

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
episodex? dizi.mod?

Sensation

Emekli Yönetici
dizi'njoy diyecektim ama madem nokta olacakmış dizi.njoy olsun