Haber dizi.matik uygulaması

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
dizi.matik uygulaması
Merhabalar,

Son projelerimden biri Türkiye'de yaşayan tüm kullanıcıların diledikleri diziyi izlemeleri üzerineydi. Şuan 1 günde bitirdiğim bu projenin sevincini yaşıyorum

Ufak tefek aksaklıklar bazen meydana gelebiliyor sunucu taraflı. Yeni bölümler eklenirken sistem birkaç dakika uygulamaya veri göndermiyor. Kısa zamanda düzeltiliyor tabii. Mevcut dizileri, sezonları ve bölümleri uygulamada yer alıyor ve otomatik olarak internet üzerinden çekiliyor. İstediğiniz sezona ait bölümü açıp izleyebiliyorsunuz.

Dilerseniz ayarlardan kaliteli yayın izlemek istiyorsanız HD ayarını yapabiliyorsunuz. Dediğim gibi herşeyiyle 1 günlük bir proje. Elimden geldiğince görsel açıdan da iyileştirmeye çalıştım.

Son düzenleme:
Tepkiler: pirenuri, drangela61, capkino06 ve 2 diğerleri
eline emeğinize sağlık

Tepkiler: kesasd

beats

Üye
güzel görünüyor kolay gelsin.

csH

Üye
MİX TV iyi bence

remzi33

Üye
telif hakkı sıkıntısı olmazsa güzel projem iyi çalışmalar dilerim. Sabırsızlıkla bekliyorum uygulamyı.

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Canlı yayında da varmı?

Bu uygulamayla dizilere ve bölümlerine internet üzerinden izlemek mümkün. Canlı yayın yok maalesef. O başka bir tarz uygulama. Markette çeşitli uygulamalar var aradığınız türden.

Elinize sağlık teşekkürler.
Yakında çıkacak oyunu da ( ) merakla bekliyoruz

enessrsy

Üye
Program için teşekkürler, ülkemizdeki diziler mi olacak sadece?

Lobin12

Üye
yabancı dizilerde olursa süper olur

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Program için teşekkürler, ülkemizdeki diziler mi olacak sadece?

Şuan için öyle ama güncellemelerle belgesel, sinema film fragmanları ve yabancı dizileri de katmayı planlıyorum.

Tepkiler: Murat Alper
KIZILELMA varsa tamamdır bu program en kısa zamanda bekliyoruz hocam..
bir de indirme mümkün mü acaba hani wifi bulduğumuzda indiririz sonra izleriz malum mobil veri ile olacak iş değil bu

remzi33

Üye
kurtlar vadisi pusu ve jızılelma olursa sevinirim

braayn

Üye
tşkler uygulama için yerli diziler gibi yabancı dizilerde olucak mı yada varmı şuanda? Mesela yeni dizilerden black sails yeni başladı gerçi 4 .bölüm bu hafta yayınlanacak.
isim olarakda DiziFun
olabilir mi ? acaba